med24_mils træholt

”Vi skal nå en halv milliard i 2022” 

04.07.2019

Med en vækst på 30 procent på et år og tilfredse kunder i hele Norden har  ambitionerne ligeledes fået et nøk opad for e-commerce virksomheden Med24 

Historien om Med24 er en klassisk – og succesfuld - iværksætter-historie. Med24, som i dag er den foretrukne online butik inden for sundhed og helse, har de senere år haft en vækst på omkring 20 procent hvert år. I 2018 omsatte Med24 for 138 mio. kr., og i løbet af de seneste 12 måneder har væksten ramt 30 procent. 

”Vores ambition er at nå en omsætning på 500 mio. i 2022,” siger administrerende direktør, Nils Træholt.

Det begyndte i en garage
Historien om Med24 tager sin begyndelse i en garage i Nordjylland i 2005. Nils Træholt og Kristian Brinckmann, der har været venner siden skoletiden, beslutter sig for at gå all in – de siger deres gode job op og tager familierne med tilbage til barndomsbyen Løkken for at udleve drømmen. På hylden i deres nyopstartede e-commerce virksomhed har de ægløsnings- og graviditetstest. 

”På det tidspunkt forestod en liberalisering af apoteksmarkedet, så det så vi absolut som en mulighed,” siger Nils Træholt. 

500.000 forsendelser om året
Det går stødt fremad for virksomheden, som får navnet Med24 og udvider til et større varesortiment inden for sundheds- og helseprodukter. For fire år siden starter de eksporten til Norge, og i dag er Med24 på markedet i de tre nordiske lande med et sortiment på 18.000 produkter og 500.000 årlige forsendelser.

”Vi er selvfølgelig stolte at vores virksomhed. De afgørende faktorer for succes – og det gælder for alle e-commerce virksomheder- er bedste sortiment, bedste pris og bedste levering. Kunderne vil gerne have varerne nærmest før, de er bestilt, så vi er på tæerne og arbejder alle ugens syv dage,” siger Nils Træholt. 

Største arbejdsplads
Om kort tid tager entreprenørende første spadestik til Med24’s nye 2000 kvm. store lager. Lokationen hedder fortsat Løkken i Nordjylland, hvor det hele startede. Med24 er i dag Løkkens største private arbejdsplads med 70 ansatte. 

”Jo større forretningen bliver, desto mere komplekst er det også at drive den. Det kræver både lagerplads og knowhow. Og kapital. Derfor har det været afgørende for vores fortsatte ekspansion, at vi har fået Egmont med som investor,” siger Nils Træholt.