unknown

Very Patchwork får ny CEO

05.11.2018

Ditlev Ahlefeldt-Laurvig bliver ny CEO for bureauet Very Patchwork. Han overtager positionen fra Martin Olesen, som forbliver en del af ejerkredsen sammen med Egmont Publishing og Very-stifter Thomas Bjerg

Efter ti år ved roret i et bureau, som er vokset fra én til knap 70 ansatte på tværs af tre lande, har Martin Olesen besluttet at give Group CEO-stafetten videre i det kreative bureau Very Patchwork. 

Ny mand i spidsen bliver 51-årige Ditlev Ahlefeldt-Laurvig, som netop er vendt hjem efter syv år i London hos Ogilvy og senest det internationale brand communications agency LEC, hvor han var Group CEO.  

”Very Patchwork har med sin solide kompetence inden for community marketing og content på især SoMe samt sin nordiske bredde det bedste udgangspunkt for at dække vores kunders behov i dagens og morgendagens marked,” siger Ditlev Ahlefeldt-Laurvig og tilføjer: 

”Vi skal være superstærke på at forstå de sande indsigter og omsætte dem til et stærkt strategisk fundament for kreative løsninger af højeste kvalitet. Fra min tid i London ved jeg, hvor høj barren er internationalt, men jeg ser ingen grund til, at den ikke også skal være det herhjemme.” 

Et bureau i topform 
Martin Olesen, som har været med fra begyndelsen hos Patchwork, der i oktober 2017 fusionerede med bureauet Very, siger om sin beslutning: 

”Vi agerer i en branche i konstant udvikling, og efter så mange år er der behov for nye kræfter, der kan sætte ambitionsniveauet endnu højere. Jeg er enormt stolt over at kunne overlevere et bureau i absolut topform og ser frem til fortsat at være med på rejsen fra en plads i bestyrelsen.” 

Ifølge bestyrelsesformand for Very Patchwork og kommerciel direktør hos medejer Egmont Publishing, Frank Vilstrup, så man helt rigtigt, da man for ti år siden skabte et bureau, der kunne tilbyde markedet digitale kommunikationsløsninger: 

”Uden Martins dedikerede indsats ville selskabet ikke være, hvor det er i dag. Jeg er glad for, at Martin forbliver en del af ejerkredsen. Samtidig er det særdeles tilfredsstillende, at Ditlev Ahlefeldt-Laurvig har sagt ja til at tage over. Han kommer til os med tyve års erfaring fra reklamebranchen både herhjemme og i udlandet, senest fra London, hvor branchen er en af de mest krævende og udfordrende,” siger Frank Vilstrup. 

Med ombord bliver fortsat også Very-stifter Thomas Bjerg, der fortsætter som Group CCO og partner.