bologna-web

Udstillingsvindue for Egmonts produkter

04.04.2016

Den årlige børnebogsmesse i Bologna er stedet, hvor Egmont viser produkter frem og indgår masser af nye aftaler.

Forårssolen kæmper for at bryde igennem skyerne over messecentret i den norditalienske by Bologna, hvor bog- og magasinfolk fra hele verden fra mandag er samlet for at netværke, holde møder, holde øje, forhandle og sælge. For Egmont, der har licensaftaler med store internationale koncerner som Disney, Mattel og Hasbro, er messen også et udstillingsvindue.

"Vi er med for at markedsføre os selv og vise alle andre, hvilke rettigheder vi har, " siger Rikke Bjørn Elmenhoff, der er Global Marketing Manager i Egmont Publishing.

Dialog med licenshavere
En stor del af omsætningen i Egmont Publishing stammer fra udgivelserne af licensprodukter, og messen er derfor også stedet, hvor Egmont har dialog med de store licenshavere.

Disney, Star Wars, Teletubbies, Minecraft og Trolls er nogle af de mange mærkevarer, som Egmont har rettigheder til, og Egmont har en stor stand på messen, hvor smagsprøver på de mange produkter vises til andre fagfolk.

Der bliver også indgået masser af aftaler på messen. På Egmonts stand bliver der solgt rettigheder til lande, hvor Egmont ikke selv er repræsenteret. For eksempel er bøger og manualer, der er knyttet til det digitale spilunivers Minecraft, solgt til mere end 60 lande.

Star Wars en international succes
Også Egmonts Star Wars-produkter er en stor international succes med over 1,5 million solgte bøger, og John Packard, publisher hos Egmont Publishing, UK bruger messen til både interne og eksterne møder.

"Jeg hjælper vores rettigheds-team med at præsentere Star Wars til internationale kunder. Jeg bruger også messen til at fortælle om hele Star Wars programmet til vores søsterselskaber. Det kan være vanskeligt at dele information, når vi sidder langt fra hinanden", siger John Packard.

Egmont er repræsenteret i 30 lande og for en så stor, international virksomhed er Bologna også stedet, hvor kolleger har en sjælden mulighed for at mødes.

"Det er i Bologna, at vi kan give kolleger i alle lande en fælles information om, hvad vi arbejder med og hvilke planer vi har, så de ved det, når de selv lægger planer", supplerer Rikke Bjørn Elmenhoff.

 

"Vi er med for at markedsføre os selv og vise alle andre, hvilke rettigheder vi har, " siger Rikke Bjørn Elmenhoff, der Global Marketing Manager i Egmont Publishing.

 

En stor del af omsætningen i Egmont Publishing stammer fra udgivelserne af licensprodukter, og messen er derfor også stedet, hvor Egmont har dialog med de store licenshavere. Disney, Star Wars, Teletubbies, Minecraft og Trolls er nogle af de mange mærkevarer, som Egmont har rettigheder til, og Egmont har en stor stand på messen, hvor smagsprøver på de mange produkter vises til andre fagfolk.

 

Der bliver også indgået masser af aftaler på messen. På Egmonts stand bliver der solgt rettigheder til lande, hvor Egmont ikke selv er repræsenteret. For eksempel er bøger og manualer, der er knyttet til det digitale spilunivers Minecraft, solgt til mere end 60 lande. Også Egmonts Star Wars produkter er en stor international succes med over en1,5 millioner solgte bøger, og John Packard, publisher hos Egmont Publishing, UK bruger messen til både interne og eksterne møder.

 

"Jeg hjælper vores rettigheds-team med at præsenterer Star Wars til internationale kunder. Jeg bruger også messen til at fortælle om hele Star Wars programmet til vores søsterselskaber. Det kan være vanskeligt at dele information, når vi sidder langt fra hinanden", siger John Packard.

 

Egmont er repræsenteret i 30 lande og for en så stor, international virksomhed er Bologna også stedet, hvor kolleger har en sjælden mulighed for at mødes.

 

"Det er i Bologna, at vi kan give kolleger i alle lande en fælles information om, hvad vi arbejder med og hvilke planer vi har, så de ved det, når de selv lægger planer", supplerer Rikke Bjørn Elmenhoff.

 

Egmonts forlag Lindhardt og Ringhof er ligeledes repræsenteret på bogmessen, hvor forlaget indgår i den fællesnordiske stand.

 

Over 1000 udstillere fra 75 lande er repræsenteret på messen i Bologna.