humor01-web

TV 2 lancerer ny tv-kanal

26.11.2014

TV 2 Norge lancerer Norges første rendyrkede humorkanal, som fra marts 2015 giver seerne gode grin 24 timer i døgnet.

TV 2 Norge har haft solid vækst i år, og nu satser de stærkt på genrekanaler.

”Vores fokus er at sikre fortsat vækst fremover og at øge markedsandelene i de rigtige målgrupper. For at nå dette mål satser vi nu på genrekanalerne, og første skridt på vejen er at lancere en ny kanal. TV 2 Humor bliver morsom, uforpligtende og forudsigelig i den forstand, at du altid kan få dig et godt grin,” fortæller programdirktør Jarle Nakken i TV 2 Norge.  

TV 2 Humor markerer starten på en ny rendyrket indholdsstrategi for Mediehuset TV 2. 

”Vi ved, at humor er en genre, som fanger den yngre målgruppe. Dette bliver Norges første og eneste rendyrkede humorkanal for seere, som er på jagt efter morsom og uforpligtende underholdning. Kanalen vil have en tydelig og skræddersyet sendeplan, som bliver enkel at forholde sig til i en travl hverdag,” siger Nina Lorgen Flemmen, som er direktør for internationale indkøb i TV 2 Norge. 

Når TV 2 Humor lanceres næste år bliver det med USA’s største talkshows fem aftener om ugen. TV 2 underskrev for nyligt en kontrakt, så de kan vise 'The Tonight show with Jimmy Fallon', og showet vil allerede blive vist 24 timer efter, det har været sendt på amerikansk tv. Derudover fyldes kanalen med topserier som '2 Broke Girls',' Modern Family', 'Fresh Prince of Bel Air', 'That 70’s show', 'New Girl', 'South Park' og 'My Name is Earl´. 

”'The Tonight Show with Jimmy Fallon' er et scoop. Showet, som tidligere blev ledet af legenden Jay Leno, er blevet enormt populært efter Jimmy Fallon tog over. Komikeren har vundet både Emmy- og Grammy-priser. Derudover vil vi tilbyde programmet på TV 2 Sumo allerede fra den 1. december så dem, der har lyst, kan blive bekendt med ”kongen af late-night”,” fortæller Nina Lorgen Flemmen. 

Internationale komediefilm, højkvalitets humorprogrammer samt TV2’s egne humorformater bliver også en fast bestanddel af den nye tv-kanal, som vil satse stort på norsk humor i fremtiden. 

”Vi er allerede i gang med at spotte talenter og koncepter for at kunne lancere norskproduceret humor på kanalen i 2016. Der bliver meget latter på TV 2 fremover, og vi glæder os til at offentliggøre vores konkrete planer på et senere tidspunkt. Vi kommer med garanti til at have Norges sjoveste job i de kommende år,” slutter programdirektør Jarle Nakken.