Apokalyptiens Piger

Talk Town lancerer satire om dommedag  

31.01.2020

I Talk Towns nye podcastserie "Apokalypsens piger" indvier de to veninder og radioværter Zissel Astrid Kjertum-Mohr og Nanna Winther lytterne i deres forberedelser på jordens undergang. 

Et hemmeligt sted i København har de to kvinder Zissel Astrid Kjertum-Mohr og Nanna Winther dannet en forening, der skal redde dem, når verden går under. 

Foreningen danner også rammen om Talk Towns nye podcastserie "Apokalypsens piger", hvor de to podcastværter taler med en række eksperter om de mulige scenarier at overleve dommedag. Hvordan overlever man et atomangreb? Hvad er den bedste flugtrute ud af Danmark i tilfælde af krig? Hvad skal man have med? Og hvem skal man have med? Og hvordan overlever man egentlig i en verden uden regler, fordi alting pludselig falder fra hinanden?

Nanna Winther er tidligere vært på Radio 24syv-programmerne 'Winthertid' og 'Bladet fra munden', mens Astrid Kjertum-Mohr tidligere har været vært på Radio 24syv-programmet 'Spørge Jørgen' og producer på 'Den korte radioavis'.

Programmet "Apokalypsens piger" har en satirsk stil, men for de to værter, er tankerne om dommedag også alvor. 

- I andre ler måske lige nu. Men når alting falder sammen, og det handler om at overleve, og din hyggelige nabo pludselig er din dødsfjende i kampen om den sidste penicillin, så vil I ærgre jer over, at I ikke lyttede på os, advarer Zissel Astrid Kjertum-Mohr.

Lyttere kan fra i dag følge "Apokalypsens piger" på Talk Town. der er Egmonts podcastsatsning. 

Talk Town blev lanceret i august og er siden løbende udbygget med stærke personlige fortællinger om alt fra parforhold og børn til mode og sundhed. 

På Talk Town kan lytterne også finde podcasten "Lund & Løkke" med Anders Lund Madsen og Lars Løkke, og senest er der lanceret særlige podcast specielt for børn fra 4-12 år, herunder bl.a. podcasten "Færøske fabler" og "Sebastians sejeste dyr", der har Sebastian Klein som vært.