s360-20with-20a-20view-sh-web

Succesfuldt digitalt marketingbureau får ny medejer

09.05.2017

To barndomsvenner står bag det succesfulde digitale marketingbureau s360. Ny investering fra Egmont skal bidrage til ekspansionen.

I 2011 startede Jakob Vedel og Mathias Hillerup Larsen det digitale marketingbureau s360. De to har været venner siden folkeskolen, og i dag har de skabt en af de førende danske virksomheder inden for Search Marketing.

“Alt, hvad vi laver, er performaneceorienteret. Vores kunder skal – sagt på jysk – have smæk for deres skillinger. De skal kunne se, at de kommer i toppen på fx google-søgninger og at det fører til mere salg, eller at de rammer rigtigt med deres facebook-annoncering og får det rette afkast på deres investering,” siger CEO, Jakob Vedel.

For at sikre optimal gennemsigtighed har s360 udviklet et værktøj, der gør det muligt for kunderne at følge den digitale performance døgnet rundt. 

Sidste år voksede s360 fra 20 til 30 ansatte og leverer desuden en solid bundlinje. 

Strategisk investering
Med en større tocifret million-investering opnår Egmont Publishing 40 pct. af virksomheden:

“Det er led i Egmont Publishings strategi om at skabe et stærkt forretningsben inden for digitale marketingservices. s360 er en veldrevet virksomhed med et stærkt lederteam. Vi ønsker sammen med Jakob og Mathias at udvikle virksomheden, og vi ser mange gode muligheder,” siger adm. direktør i Egmont Publishing Danmark, Klaus Høeg-Hagensen.

Magasinudgiverens øvrige investeringer i digitale marketingservices tæller det danske contentbureau Patchwork, det svenske kommunikationsbureau Kan, det norske digitalbureau Sempro og marketingsbureauet Klintberg/Niléhn, som også er svensk.

Nordiske ambitioner
Ifølge Jakob Vedel har s360 fået flere henvendelser fra potentielle investorer, før valget faldt på Egmont Publishing. 

“Egmont er den stærkeste partner, vi kan tænke os. De lægger vægt på, at s360 forbliver et selvstændigt brand, og den fleksibilitet er vigtig for os. Vi er sikre på, at vi fået den rette partner, i forhold til vores ambitioner om at udvide til hele Norden,” siger han.

s360 har hjemme i Aarhus og åbnede i marts 2016 kontor i København.