hkh-web

Stor smuk bog til kronprins Frederik med private fotos

26.05.2018

I anledning af kronprins Frederiks 50-års fødselsdag har kronprinsesse Mary sammen med fire af Danmarks dygtigste fotografer samlet en række helt særlige øjeblikke fra de seneste 25 år af Kronprinsens liv. 

I anledning af kronprins Frederiks 50-års fødselsdag har kronprinsesse Mary sammen med fire af Danmarks dygtigste fotografer samlet en række helt særlige øjeblikke fra de sidste 25 år af Kronprinsens liv.

Kronprinsessen bidrager også selv med udvalgte billeder fra eget arkiv. Det er blevet til en poetisk fortælling i ord og billeder, som inviterer læseren med ind bag den officielle facade og tegner et nuanceret og ærligt billede af Danmarks kommende konge.

"Det er en stor ære for forlaget. Denne bog viser billeder, hvoraf flere ikke tidligere har været offentliggjort, og de giver et helt unikt indblik i kronprinsens voksne liv. Vi følger kronprinsens udvikling fra den tidlige ungdom over årene i frømandskorpset til den modne og moderne kronprins, vi ser i dag," fortæller Lindhardt og Ringhofs adm. direktør Lars Boesgaard.

Forlaget takker kronprinsessen for at stille sine private fotos til rådighed og for sit store engagement under bogens tilblivelse.

Fotograferne takkes for enestående billeder samt et godt og professionelt samarbejde.