rum-20100-20insight

RUM sender nr. 100 på gaden

18.08.2016

Det danske Egmont-magasin RUM kan fejre et succesfuldt jubilæum – og en international lancering, der er gået over al forventning. 

En print-succes i et presset marked. Magasinet RUM, som udgives af Egmont Publishing, kan i dag fejre jubilæum med engagerede læsere og begejstrede annoncører fra ind- og udland, som værdsætter det ypperste inden for design og interiør.

Når RUM nummer 100 i dag sendes på gaden, er det med vækst i både løssalg og annonceindtægter – så det er ikke uden grund, at Mette Barfod er stolt. Hun er kvinden, hvis navn har stået i kolofonen ud for titlen ’chefredaktør’ siden det første magasin fra 2008.

”Jeg er superstolt af, at vi har nået RUM nummer 100. Det har været en rejse, hvor vi hele tiden udvikler magasinet. Det allerstørste har naturligvis været, at vi nu har lanceret RUM International i mere end 20 lande – og det internationale marked har taget rigtig godt i mod os,” siger Mette Barfod.

Således blev magasinet i foråret revet væk i både Milano, London og New York i en hast, at noget så sjældent som et andet magasin-oplag er blevet trykt. Og både danske og internationale annoncører har været særdeles interesserede i den internationale udgave af det danske nichemagasin..

“Det er dejligt, at vi kan lave et magasin, hvor indholdet er af meget høj kvalitet, og hvor annoncørerne også kan se fornøjelsen i at være med. Vi har et stærkt brand og en niche, som vi kender rigtig godt,” siger Mette Barfod.