reality-web

Realityportalen vinder fin mediepris

10.06.2016

Den prestigefulde Bordingpris tilfalder Realityportalen

Danmarks første Realityportalen vinder en eftertragtet mediepris, nemlig Bordingprisen. Dommerformand Kristian Lund havde netop understreget det stærke felt, før prisen blev overrakt til grundlægger og chefredaktør Jeanet Rosenkjær Horstmann.

”Tak, altså…Det viser sig at årdt arbejde betaler sig – tak!,” smilede hun og takkede sine kollegaer og Her&NU chefredaktør. Erling Tind Larsen for at støtte og bakke op.
Også Egmont Publishing fik en stor tak med på vejen, da Jeanet op til uddelingen præsenterede sit medie.

”Egmont Publishing tænker som os – de turde tro på os, og det har givet os arbejdsro og betyder, at vi kan stå her i dag,” lød det fra dagens prisvinder.

Uddelingen af de prestigefulde Anders Bording Priser fandt sted fredag eftermiddag i Københavns Rådhus’ festsal, hvor der blev uddelt både en Mediepris og en Journalistpris. Begge priser hædrer nichejournalistikken. 

I kan noget særligt
Børne- og Ungdomsborgmester Pia Allerslev bød velkommen i festsalen, hvor blandt andre EM-heltene fra ´92 også er blevet fejret:

”Vi har stor tradition for netop her at hylde nogle, der kan noget helt særligt. I er en blandet skare med det til fælles, at I sætter en klar og tydelig dagsorden inden for jeres område,” sagde Venstre-borgmesteren til de nominerede, som i kategorien bedste medie udover Realityportalen talte Danwatch.dk og Sygeplejersken.  

Realityportalen havde 3 millioner sidevisninger i den seneste måned.