tickl-web-ny

Nyt nyheds- og underholdningssite skal tiltrække unge målgrupper

20.10.2014

I dag sender Egmont Publishing et nyt medie i luften, som samler udvalgte virale historier og videoklip fra de sociale medier. Den digitale satsning sker med en ambition om 250.000 brugere på tværs af platforme i løbet af det første år og nye annonceindtægter.

Egmont Publishings nye site, Tickl.dk, skal give 15-35 årige et nyt univers, hvor de kan finde udvalgt underholdende viralt indhold, baseret på sociale medier som Facebook.

”Sociale medier har ændret medieforbruget markant, og internationale sites som Upworthy.com og Buzzfeed har i øjeblikket stor succes. Der er efterspørgsel efter sites, der via de sociale medier udvælger, samler og præsenterer skæve, sjove, virale historier. Den efterspørgsel vil vi gerne imødekomme med Tickl.dk,” siger Jesper Hansen, digital chef i Egmont Publishing i Danmark.

Bag det nye site ligger en annoncefinansieret forretningsmodel, som gør det attraktivt for annoncører, der henvender sig til den yngre, købestærke del af befolkningen, som er aktive på de sociale medier.

”Tickl.dk skal være stedet, hvor de 15-35 årige til enhver tid kan blive opdateret på det bedste og mest underholdende indhold på nettet. Vi har stærke digitale kræfter i huset allerede, og opgraderer desuden med en redaktør med særligt talent for at spotte netop de bedste virale historier,” siger Jesper Hansen.

For yderligere information, venligst kontakt:
Digital chef Jesper Hansen, Egmont Publishing på jesper.hansen@egmont.com eller +45 20 10 14 30
Kommunikationskonsulent Irene Brandt, Egmont Koncernkommunikation på ib@egmont.com eller +45 40 11 67 16