egmont-template-kiddly-887x499-20-10-

Ny version af Kiddly er i luften

11.11.2015

Bøger og børneudstyr er to ekstra kategorier på det nye Kiddly, hvor forældre kan hjælpe hinanden og dele både ris og ros til produkter og services til børn

Den bedste babyalarm til den nyfødte? Eller det mest lærerige computerspil til knægten på 7? Eller måske en børnefilm så skidt, at du vil advare mod at bruge tid og penge på den.
 
Det nye Kiddly er gået i luften i både Danmark og Norge, hvor forældre kan udveksle erfaringer med hinanden og købe produkter til deres børn.

Bøger og udstyr
Efter et omfattende arbejde med at geare Kiddly til vækst og gøre platformen endnu mere robust, er det nye Kiddly nu klar. Der er ikke længere alene tale om anbefalinger, men om egentlige anmeldelser af produkter med stjerner fra 1-5. Og to nye produktkategorier i form af bøger og børneudstyr er tilføjet siden Kiddly sidst udvidede før sommeren til også at have anmeldelser af legetøj.

“Vi så en mulighed for at skabe en endnu mere relevant service for vores brugere og så stort et kommercielt potentiale for Kiddly, at det var oplagt at udvide indholdet på Kiddly. Det har vi nu gjort med bøger og babyudstyr, hvor mange forældre har behov for overblik og gode købsråd fra andre forældre, siger Head of New Digital Business i Egmont Publishing Carsten Pingel.

Tripadvisor for forældre
Kiddly har en vision om at blive for forældre, hvad Tripadvisor er for rejsende. Og selvom der stadig blot er tale om en lille start-up virksomhed internt i Egmont Publishing, som kun har nået de første milepæle, så er ambitionerne store.

“Vi rundede i oktober en markant milepæl med 50.000 månedlige brugere i Danmark og oplever generelt stor interesse for Kiddly fra mange sider. Vi arbejder dagligt på at skabe en endnu bedre service, så forældre vil komme igen og igen. Vi har vi fokus på, at det her skal blive til en forretning med et stort økonomisk potentiale som kan bredes ud i mange lande,” siger Carsten Pingel.

Kiddly er for alle forældre med børn i alderen 0-10 år. Alle kan oprette sig og anmelde de produkter, der måtte være relevante. Det er også muligt ‘bare’ at lade sig inspirere og eventuelt give et like til allerede eksisterende anmeldelser. Kiddly gør det på den måde muligt - som den eneste service af sin slags - for alle forældre at finde det bedste til netop deres barn.

www.kiddly.dk

www.kiddly.no