Jesper Jurgensen

Ny rådgiver i Egmonts Corporate Communications og Public Affairs-afdeling

10.10.2019

Jesper Jürgensen tiltræder som presse- og public affairs-rådgiver i Egmont 1. november i Egmonts afdeling for Corporate Communications og Public Affairs.

Jesper Jürgensen får et særligt ansvar for Egmont Publishing, hvor han skal varetage pressehåndtering, kommunikation og rådgivning. Derudover vil han bidrage til Egmonts øvrige kommunikationsopgaver. 

”Med Jesper Jürgensen ombord styrker vi teamet med en erfaren kommunikatør, der har været en del af mediebranchen i mange år. Jeg er overbevist om, at han vil kunne levere presse- og kommunikationsrådgivning på et højt niveau samt at han med sin store brancheindsigt vil være en god støtte i forhold til vores mange samarbejdsrelationer,” siger Line Aarsland, Vice President for Corporate Communications og Public Affairs.

Afdelingen er ansvarlig for Egmonts eksterne og interne kommunikation, herunder kanaler, visuel identitet, brands og logo, presse og public affairs. 

Jesper Jürgensen er oprindeligt uddannet folkeskolelærer med en tillægsuddannelse i journalistik. Han har arbejdet som journalist og redaktionschef på bl.a. dagbladet Information og Markedsføring og var i en årrække informationschef i Discovery Networks Danmark. Senest har han været Publicistisk chef i Danske Medier og kommunikationschef i Dansk Golf Union. 

”Jeg glæder mig til at blive en del af Egmont, der er Danmarks største mediekoncern og er på en spændende vækstmission. Det er motiverende at skulle arbejde i en erhvervsdrivende fond, hvor overskuddet geninvesteres i medieforretningen og 100 millioner kroner hvert år bruges til at hjælpe børn og unge. Etablerede medietitler forandrer sig og nye forretningsområder udvikles, og det bliver en spændende og udfordrende opgave at skulle bidrage med stærk kommunikation og interessevaretagelse, der understøtter forretningen,” siger Jesper Jürgensen.