egmont-banner-nikolaisen-1200x450

Ny magasinchef i Egmont Publishing

08.06.2015

ALT for damernes chefredaktør Tina Nikolaisen er udnævnt til ny magasinchef i Egmont Publishing, hvor hun samtidig indtræder i den øverste ledelse

Euroman, Eurowoman, RUM, gastro, BoligLiv og fit LIVING har fået ny magasinchef. Det er den 43-årige Tina Nikolaisen, der fremover får det overordnede strategiske ansvar for Egmont Publishings magasinportefølje. Tina Nikolaisen indtræder samtidig i den øverste ledelse i Egmont Publishing.

"Tina Nikolaisen er en markant, stærk og dygtig chefredaktør for ALT for damerne, og hun bliver en lige så fremragende magasinchef. Hun besidder stor redaktionel indsigt og masser af journalistisk tæft, som er kombineret med stærke kommercielle evner og et dygtigt lederskab, hvilket gør hende til det oplagte valg som både fortsættende chefredaktør og magasinchef,” siger adm. dir. i Egmont Publishing Danmark Klaus Høeg-Hagensen og tilføjer:

”Jeg glæder mig også til at indlemme Tina i Egmont Publishings øverste ledelse, hvor jeg er sikker på, at hun vil blive en væsentlig spiller i den fortsatte styrkelse og transformation af vores virksomhed."

En ekstra dimension
Tina Nikolaisen overtager posten efter Monica Bundgaard, som ligeledes havde titel af marketingdirektør. Marketingdelen vil dog fremover varetages af Klaus Høeg-Hagensen, idet Tina Nikolaisen fortsætter som chefredaktør på ALT for damerne, som trods den formelle status af ugeblad rent strategisk er placeret i magasingruppen hos Egmont Publishing.

“Det er et drømmejob, hvor jeg både kan være chefredaktør for ALT for damerne, som ligger mit hjerte meget nær, og stå for den videre udvikling af Egmonts Publishings øvrige magasiner. Det er en fantastisk række udgivelser med indhold af højeste kvalitet, som dækker et bredt spektrum af mange menneskers liv, og derfor glæder jeg mig rigtig meget til at komme i gang. Jeg håber også, at jeg med min redaktionelle erfaring kan tilføje Egmont Publishings ledelse en ekstra dimension," siger Tina Nikolaisen.

Tina Nikolaisen er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og har en master i Journalism and Public Affairs fra American University, Washington, D.C. Hun har været ansat på Jyllands-Posten som politisk journalist samt en årrække på TV2, hvor hun bl.a. lavede TV2 Finans og var vært på Go Morgen Danmark samt forbrugerprogrammet BASTA.

Tina Nikolaisen har været chefredaktør for ALT for damerne siden september 2013. Hun er gift med Michael Ulveman og har to børn på 14 og 15 samt to bonusbørn på 21 og 23 år.