egmont-banner-abcity-1200x450

Ny læringsmetode lærer 5-8-årige engelsk

31.08.2015

Som den første af sin slags lærer appen ABCiTY  fra Egmont børn helt ned til 5 år engelsk gennem tale. Appen er udset til at gå verden rundt – de næste, der får glæde af ABCiTY er tyske og kinesiske børn.

Glade børn lærer bedst. Sådan lyder grundlaget for Egmonts nye app, ABCiTY, der som den første af sin slags lærer 5-8-årige at tale engelsk ved at børnene rent faktisk taler til appen.

Læring som biprodukt
Gennem 18 forskellige spil skal barnet både se, høre og tale engelsk for at hjælpe de finurlige indbyggere i ABCiTY med forskellige udfordringer og opgaver.

Tobias Vinther Christensen, som har designet appen, fortæller om den anderledes måde at arbejde med læring på:

"ABCiTY  er ikke skabt som et læringsværktøj – det er udviklet ud fra en tro på, at læring skal være et naturligt biprodukt af at lege. Derfor har vi valgt en opbygning og et design, som stimulerer børnenes naturlige nysgerrighed og instinkt gennem leg”.

Resten af verden venter
Appen er allerede nu tilgængelig i Danmark, og de tyske og kinesiske børn kan godt begynde at glæde sig: Det varer nemlig ikke længe, før de også får mulighed for at rejse til ABCiTY og løse opgaver, åbne kister fyldt med skatte, samle og indtale engelske ord og endda bygge deres helt egen by – og måske ved fælles hjælp besejre byens onde edderkop, Creepella.