sara-jin-smidt-lillebanner

Ny chefredaktør til Fit Living

20.06.2016

Med en skærpet profil på træning og kost tager den kendte fitness-blogger Sara Jin Smidt over som chefredaktør på Egmont-magasinet Fit Living

En kandidatgrad fra Københavns Universitet i Human Nutrition, 10 års virke som personlig træner, kostvejleder, fitness-instruktør og en succesfuld blog om mad og motion. Fit Livings nye chefredaktør, 29-årige Sara Jin Smidt, kan fremvise et CV med stor faglig indsigt og evnen til at kommunikere klart og veloplagt.

På bloggen healthyskinnybitch.dk har læserne nydt godt af Sara Jin Smidts viden om fysisk aktivitet og ernæring – og ikke mindst hendes evne til at motivere og begejstre.

Det foretrukne valg
“Vi er meget glade for at få Sara i spidsen for det nye Fit Living. Magasinet skal være endnu stærkere på det seneste inden for sund mad og træning – det skal være det foretrukne valg for de mange læsere, der dyrker en sund livsstil,” siger magasinchef hos Egmont Publishing, Tina Nikolaisen.

Sara Jin Smidt har også en bachelor i Fødevarevidenskab med speciale i Ernæring og Sundhed samt en uddannelse fra instruktørskolen FISAF. 

Viden er vigtig
Og den nye chefredaktør glæder sig med egne ord ‘helt vildt til at starte på Fit Living’.

“Det bliver super spændende sammen med den fantastiske redaktion at formidle sundhed i øjenhøjde med læserne. Jeg tror på, at vores læsere er intelligente, selvstændigt tænkende individer, der søger at finde hoved og hale i de mange mere eller mindre evidensbaserede sundhedsmyter, vi konstant bliver konfronteret med,” siger Sara Jin Smidt.

Kritisk og med kant
Den nye chefredaktør vil skabe et magasin med konkret inspiration og motivation til realistiske tiltag til en sundere livsstil i en travl hverdag, ligesom de nyeste træningstendenser, gear og gadgets naturligvis skal være på siderne.

“Jeg har længe savnet et sundheds-magasin, der turde være kritisk og have kant uden at tale hen over hovedet på folk, og nu har jeg fået muligheden for selv at skabe sådan et magasin,” siger Sara Jin Smidt.

Magasinets nye chefredaktør tiltræder 1. august.

Foto: Les Kaner