hendes-verden-tine-thogersen-887x499

Ny chefredaktør for Hendes Verden

28.12.2015

Ugebladet Hendes Verden skal efter 21 år have ny chefredaktør, når Iben Nielsen fra årsskiftet går på pension

Der er tale om et ægte generationsskifte, når navnet på chefredaktøren for Hendes Verden bliver et nyt fra 1. januar.

Siden 1995 har Iben Nielsen stået i spidsen for ugebladet, som med sit fokus på håndarbejde igen er blevet trendy.

Det er 40-årige Tine Thøgersen, der tager over. Tine Thøgersen kommer fra stillingen som artikelredaktør og kender derfor ugebladet særdeles godt.

Den nye chefredaktør ser frem til at videreudvikle bladet, der har eksisteret siden  26. april 1937 – dengang med titlen Flittige Hænder og til en løsslagspris på 25 øre.  Ambitionen med bladet var at inspirere danske husmødre og give gode råd om hjem og ikke mindst håndarbejde. Flittige Hænder skulle hjælpe kvinderne til at kopiere de dyre trends fra Paris til en billig penge.

Bedst på håndarbejde
I dag er strikkepinde og synål fortsat vigtige redskaber for de fleste af bladets læsere, men: 

“Vores ambition er, at være det kvindeblad, der er bedst på håndarbejde. Det betyder, at vi har masser af andet indhold end håndarbejde og krea, vi satser bladet andet meget på interview med spændende kvinder, på mad og også på have- og plantestof. Men vi vil naturligvis være bedst på netop håndarbejdet. Og interessen for håndarbejde er faktisk noget, vi nu ser brede sig. Også blandt unge piger,” siger Tine Thøgersen. 

Tine Thøgersen er uddannet journalist fra DJH i 2001 og kom til Hendes Verden i  november 2008. Tidligere i sin karriere har hun både prøvet livet som freelancer og som henholdsvis redaktionssekretær og -chef på Allers nu hedengangne forælder og børn-magasin Mama.