robert-20henricson-20banner

Ny CEO for Bageren og Kokken

20.10.2017

Den succesfulde e-shop Bageren og Kokken får med Robert Henrichson ny administrerende direktør

Den nordiske online butik for køkkenudstyr i luksusklassen, Bageren og Kokken, har udpeget deres nye CEO. Robert Henrichsen kommer fra en position som COO hos Brandexperten AB og har endvidere været Sales Director hos NetOnNet og Mobitec samt Channel Manager hos TeliaSonera.

Ifølge Cato Broberg, General Manager for E-commerce in Egmont Publishing og bestyrelsesformand for Bageren og Kokken, er Robert Henricson det oplagte valg.

“Robert Henricson er den rigtige til at tage Bageren og Kokken til næste niveau og nordisk nummer 1. Vi ønsker en solid virksomhed med vækst. Og jeg er sikker på, at Robert Henricson med sin baggrund og erfaring fra både store og mindre virksomheder kan sikre netop det,” siger Cato Broberg.

Robert Henricson selv understreger, at Bageren og Kokken allerede er et stærkt brand:

“Jeg glæder mig til, sammen med et stærk team, at fortsætte udviklingen af og væksten i Bageren og Kokken som et meget populært brand. Vi skal sikre den høje kvalitet og lytte endnu mere til vores kunder,” siger han.

12 intense år
Robert Henricson overtager posten som CEO fra Ulf Kihlberg – stifter af Bageren og Kokken. Ulf Kihlberg vil fremover indtage en mere støttende funktion.

“Jeg er stolt af at have bragt Bageren og Kokken til der, hvor det er i dag. Det var været 12 intense, sjove og til tider hårde år. Nu er det tid til, at en anden tager over og løfter virksomheden til næste niveau med et stærk vækst,” siger han.

Robert Henricson har en bachelor i Science in Business and Economics fra University West i Trollhättan. Han sætter sig i stolen 1. november.

Egmonts E-commerce
Egmont, som er majoritetsejer i Bageren og Kokken, satser stort på ecommerce og har samlet investeringene i et seperat forretningsområde under Egmont Publishing. I portefølgen, som nu omfatter syv selvskaber i Norden, indgår kendte navne som Jollyroom og Outnorth.