nicola-20kragh-20riis-20banner2

Nicola Kragh Riis bliver ny chefredaktør hos Egmont

01.12.2015

Nicola Kragh Riis, som blandt andet er kendt fra succes-programmet Loppe Deluxe på TV2, bliver ny chefredaktør på Egmont-magasinet BoligLiv

Hun er boligredaktør på ALT for damerne og kendt fra tv-programmer som Go´morgen Danmark og Loppe Deluxe på TV2. Fra 1. december bliver Nicola Kragh Riis ny chefredaktør for magasinet BoligLiv, ligesom hun skal stå i spidsen for en helt ny bolig-redaktion, som skal arbejde på tværs af tre af Egmonts titler.
 
Den 40-årige Nicola Kragh Riis er uddannet journalist fra Roskilde Universitet og har i mange år haft bolig og -indretning som sit primære stofområde. Hun har været redaktionschef på Bo Bedre og skrevet for blandt andre Jyllands Posten og Boligmagasinet. Nicola Kragh Riis er ligeledes forfatter til boligbogen ’Forvandlinger i boligen’.

”Vi er meget glade for, at Nicola Kragh Riis vil stå i spidsen for både vores nye bolig-redaktion og for BoligLiv. Det er et område, som vores læsere er meget optagede af, og som Nicola Kragh Riis er den helt rigtige til at udvikle,” siger magasinchef i Egmont Publishing Tina Nikolaisen.

Selv ser Nicola Kragh Riis frem til jobbet som chef for den redaktion, som skal levere boligstof til både ALT for damerne, ALT Interiør og BoligLiv.

”Det er en drøm at skulle arbejde med tre stærke titler, som har målgrupper, der ønsker noget forskelligt af boligstoffet. Der er ingen grænser for, hvilke ideer og artikler vi kan få plads til - og den mangfoldighed er skøn,” siger hun.

Nicola Kragh Riis overtager posten som chefredaktør på BoligLiv fra Lone Helleskov, der som chefredaktør fremover skal fokusere 100 procent på udviklingen af et andet Egmont-magasin, nemlig fit living.

Yderligere information:
Mette Klingsey
Media Consultant
+45 25 32 34 78
mette.klingsey@egmont.com