tonny-og-hans-web

Nicehair i markant fremgang ansætter ny direktør

22.08.2018

Danmarks største online forhandler af skønhedsprodukter, Nicehair.dk, vækster markant. Ny administrerende direktør skal fastholde succesen og accelerere væksten yderligere.

En betydelig fremgang har sendt nicehair.dk i top som Danmarks største online forhandler af skønhedsprodukter. Med en vækst på 35 procent det seneste år og en stab, der er vokset til 100, følger også ansættelsen af en ny administrerende direktør. 

Den nye mand for bordenden er 43-årige Hans Tosti. Han kommer fra stillingen som marketingchef hos restaurantkæden Sunset Boulevard og har tidligere været del af ledergruppen i den digitale afdeling hos Salling Group.

”Nicehair er i virkeligheden en medievirksomhed, som sælger beauty-produkter, og det er en fantastisk platform at stå på i fremtidens e-handel. De er eminent dygtige til at brande sig og markedsføre deres indhold og produkter på både YouTube, Facebook og Instagram helt i øjenhøjde med kunderne. Jeg glæder mig til at tage udfordringen op og bidrage til, at virksomheden kan fortsætte sin udvikling og vækst samtidig med, at entreprenørånden i videst mulige omfang forbliver i organisationen,” siger han.

Iværksætteren skal nytænke
Stifter og medejer af Nicehair, Tonny Nielsen Bruun, har med ansættelsen af den nye administrerende direktør givet sig selv titel af kommerciel direktør, for dermed at kunne hellige sig udviklingen af nye ideer:

”Jeg er iværksætter af natur, og det er den del af udviklingen af Nicehair, jeg brænder for og gør bedst. Derfor er jeg meget glad for at få en ny dygtig direktør, som sammen med mig skal tage virksomheden videre i den succes vi oplever,” siger han.

Stærk vækst
Egmont Publishing investerede, som led i satsningen på e-commerce, i Nicehair i 2016. Året efter omsatte webshoppen for 150 mio. kr., hvilket svarer til en vækst på 35 procent. Og den udvikling er fortsat: 

”Vi har nogle meget loyale kunder, mens flere samtidig kommer til. Vi er lykkedes med at skabe sorte tal på bundlinjen, og ambitionen er at nå 200 mio. kr. i omsætning i år,” siger den nu afgående administrerende direktør.

2020-målsætning
Egmont Publishings e-commerce portefølje består udover Nicehair af Outnorth, Bagaren & Kocken, Jollyroom, Fjellsport og Med24.dk. Den strategiske 2020-målsætning for Egmont Publishings ekspansion på e-commerce er at nå en samlet omsætning på 500 mio. euro mod det nuværende niveau på 300 mio. euro.

Foto: Christer Holte