klassefesten-web

Mød Rufus Gifford, Leif Davidsen, Rasmus Klump og drengene fra Klassefesten

07.10.2016

Når Egmont Live slår dørene op til Kulturnatten 14. oktober er det med et tætpakket program for både børn og voksne. 

Egmont Live slår dørene op til underholdning for store og små på Kulturnatten den 14. oktober 2016. De små kan synge med Pixitrolden, få et superkram af Rasmus Klump, møde forfattere og fange Pokémons.

De voksne kan møde den amerikanske ambassadør Rufus Gifford, forfatteren Leif Davidsen og skuespillerne Anders W. Berthelsen og Nicolaj Kopernikus fra Klassefesten i Egmont-huset på Vognmagergade 11.

Læs mere på Egmonts Facebook-side her

Pixitrolden og Rasmus Klump
Vi varmer op til Kulturnatten med Pixitrolden og Rasmus Klump. Pixitrolden synger Pixisangen og andre kendte børnesange. 
Receptionen i Egmont-huset, Vognmagergade 11
17.00-18.00

Underholdning for børn og voksne
Forlaget Lindhardt og Ringhof har omdannet Egmonts reception til et mekka af oplevelser. Mød forfatterne bag Game on-bøgerne: Andreas Nederland og Frederik Hansen. Tegner Peter Madsen og forfatter Sissel Bøe tegner og fortæller om Troldeliv – Julekalender. Kom og sig hej til Rasmus Klump og få et Kulturnats-kæmpekram og en ballon. Fang Pokémons og vind præmier. 
Receptionen i Egmont-huset, Vognmagergade 11
18.00-20.00

Leif Davidsen
Oplev en af Danmarks mest populære forfattere Leif Davidsen fortælle om sin nyeste roman Djævelen i hullet. Leif Davidsen interviewes af Lindhardt og Ringhofs pressechef Søren Anker Madsen. Djævelen i hullet kan købes signeret med rabat efterfølgende.
7. sal i Egmont-huset på Vognmagergade 11
19.30-20.15

Rufus Gifford og Dr. Stephen DeVincent
Mød den amerikanske Ambassadør Rufus Gifford og ægtefælle Dr. Stephen DeVincent, som fortæller om deres nye kogebog Ambassadørens køkken, hverdagen på Rydhave og meget andet – og få et glas amerikanske bobler og en snack fra bogen, som udgives af Lindhardt og Ringhof. Tv-vært Mikkel Kryger interviewer. Ambassadørens køkken kan købes signeret med rabat efterfølgende.
7. sal i Egmont-huset på Vognmagergade 11
20.00-21.00

Anders W. Berthelsen og Nicolaj Kopernikus
Egmonts pressechef Jesper Eising interviewer Anders W. Berthelsen og Nicolaj Kopernikus fra Klassefesten 3: Dåben om at holde sammen som venner og hvor ideerne til Klassefesten kommer fra. 
7. sal i Egmont-huset på Vognmagergade 11
21.00-22.00

Rundvisning
Der er også mulighed for at komme en tur op bag Egmont uret. Der bliver arrangeret små guidede ture i grupper à 10 personer løbende mellem kl. 17:00-19:00.