bogforum-web

Mød Krefeld, Hella og Ghita

06.11.2014

I denne weekend afholdes der BogForum, og her indbyder Lindhardt og Ringhof og datterforlag til hele 48 spændende arrangementer, med bl.a. Michael Katz Krefeld, Hella Joof og Ghita Nørby.  

I denne weekend indtager den danske bogbranche Bella Center til tre dage fyldt med bøger, spændende interviews, møde med forfattere og bogsignering. 

Lindhardt og Ringhof, Carlsen, Akademisk Forlag og Alfabeta er værter for hele 48 arrangementer. Bogelskerne kan bl.a. opleve Michael Katz Krefeld og Stéphanie Surrugue, der taler om hans bog 'Savnet', Ghita Nørby i samtale med Søren Anker Madsen om bogen 'Alle tiders Ghita', Ulla Dyrløv, der taler med Lise Rønne om sin bog 'Pilot for dit barn' og Hella Joof og Cato Thau-Jensen, der fortæller om deres anmelderroste børnebog 'Snitten & Kis'. 

Camilla Schierbeck, Forlagschef for Carlsen, ser frem til bogmessen:

”Jeg glæder mig til at se alle vores kreative hoveder møde deres læsere ude på bogmessen. Der opstår en helt særlig stemning, når forfattere, tegnere og børn mødes, og idébanken slår gnister. Forfattere og tegnere lyser lige så meget op som børnene, når de møder hinanden,” siger Camilla Schierbeck og understreger, at det samtidig er godt at se, hvad der rører sig ude hos de andre forlag. 

I år har bogmessen fået en helt ny livsstilsscene, LEV NU, hvor der er fokus på sundhed, mindfulness og personlig velvære. Her kan man bl.a. møde Joan Ørting, der fortæller om hendes nye bog 'Elsk dig selv – og bliv elsket', der udkom i september hos Lindhardt og Ringhof.  

Du kan se hele programmet for BogForum her