michelle-web

Michelle Obama eksklusivt i ALT for damerne

02.04.2019

I næste uge gæster Michelle Obama København. ALT for damerne har – som det eneste danske medie - fået et interview med den tidligere førstedame, der er blevet et forbillede for piger og kvinder verden over

Hendes erindringer er siden november solgt i 10 millioner eksemplarer verden over. I næste uge den 9. april kommer Michelle Obama til København på sin bogturné, og i den anledning er det lykkedes Egmonts ALT for damerne som det eneste medie i Danmark at få interview med den tidligere førstedame.

I bladet, der er på gaden torsdag, fortæller Michelle Obama blandt andet om den frihed, hun har genvundet efter tiden i Det Hvide Hus. Hun svarer også på spørgsmål om sit forhold til Barack Obama – et forhold der år tilbage blev styrket ved besøg hos en parterapeut:

”Barack og jeg er et rigtig godt sted i vores forhold. Vi har været igennem så meget sammen – så mange uventede drejninger – og gennem det hele har vi lært at håndtere de op- og nedture, der kommer i ethvert forhold (…) Og det er fantastisk at mærke, at vi stadig er forelskede. Vi er godt klar over, at vores ægteskab som alle ægteskaber har brug for fortsat pleje og opmærksomhed, hvis det skal bevare sin styrke,” skriver Michelle Obama til ALT for damernes journalist. 

Chefredaktør Tina Nikolaisen er stolt over det interview, ikke mindst fordi Michelle Obama med sin historie gør en forskel for piger verden over:

”Michelle Obama er et forbillede, fordi hun på en meget personlig og professionel måde har skabt sin egen platform, hvorfra hun kan bruge sin stemme til at gøre en forskel. Hun har meget konsekvent sat fokus på uddannelse og ligestilling på tværs af race og køn, og hendes budskaber har en dybere klangbund på grund af hendes egen baggrund. Hun taler ikke bare ”the talk” – hun har ”walket the walk,” siger chefredaktøren.

Tro på dig selv
ALT for damerne har også talt med 10 piger fra 4. klasse om Michelle Obama, som mange af dem havde læst om i den populære ”Godnathistorier for rebelske piger”. Udover at Michelle Obama ifølge pigerne virker sød og modig, fremhæver de, at hendes forældre blev ved med at sige til hende, at hun nok skulle blive til noget, og at hun bare skulle tro på sig selv.

Også en række kendte danskere beskriver deres syn på og møder med den populære tidligere førstedame. Alle fremhæver de Michelle Obamas nærvær og ægthed. 

Michelle Obama interviewes i Royal Arena af den Emmy-Award-vindende tv-stjerne Rachael Ray på tirsdag den 9. april - et event, der er arrangeret af Live Nation og Heartland.