Merete Eldrup News image

Merete Eldrup indtræder i Egmonts bestyrelse

16.01.2020

TV 2s tidligere adm. direktør Merete Eldrup (56) er udpeget til at indtræde i bestyrelsen i Egmont Fonden og Egmont International Holding A/S på generalforsamlingen i 2020.

Merete Eldrup er uddannet cand.polit. og startede sin karriere i Finansministeriet og Energistyrelsen. Hun var direktør i JP/Politikens Hus A/S i perioden 1997-2007, hvorefter hun overtog topposten i TV 2, som hun bestred frem til august 2019. Merete Eldrup har bred bestyrelseserfaring, herunder fra Nykredit A/S, Rambøll Group A/S og Gyldendal A/S.

”Merete Eldrup er en af de mest erfarne medieledere i Danmark og har med dansk TV 2 stået i spidsen for en publicistisk virksomhed i digital udvikling. Vi er meget glade for, at Merete Eldrup har sagt ja til at indtræde i bestyrelsen, hvor hun vil kunne bruge sin omfattende viden og erfaring i arbejdet med at videreudvikle Egmont som en førende mediekoncern i Norden,” siger Egmonts bestyrelsesformand Lars-Johan Jarnheimer.

”Egmont berører hver dag millioner af mennesker gennem en lang række stærke medievirksomheder – heriblandt TV 2 i Norge, som minder om dansk TV 2. Samtidig er koncernen i en vækstrejse, hvor flere nye forretningsområder er kommet til. Jeg ser frem til at bidrage til den fortsatte strategiske udvikling,” siger Merete Eldrup.

 

Pressekontakt
Line Aarsland
Kommunikationsdirektør, Egmont
+45 24 40 74 71
laa@egmont.com

EGMONT
Egmont er en førende nordisk mediekoncern, der skaber stærkt indhold og tjenester inden for film, tv, gaming, e-commerce, marketing, undervisning, streaming, magasiner og bøger. Egmont står bag virksomheder som Nordisk Film, TV 2 Norge, Lindhardt og Ringhof og Egmont Publishing. Hele Egmont er en fond. Det betyder, at overskuddet går til udvikling af vores medier samt at hjælpe børn og filmtalenter. We bring stories to life.