Egmont sundhed

Sundhed i Egmont Huset

I Egmont har vi brug for medarbejdere, der har energi, trives og er engagerede, når vi skal løfte de udfordrende opgaver, vi står overfor – også ud på eftermiddagen.

Når vi taler om sundhed her i Egmont, så handler det om energi. Energi til at nå de forretningsmæssige mål, vi hver især er ansat til, og energi til at leve det liv, vi hver især ønsker at leve, når vi har fri. Som arbejdsplads er det vigtigt, at vi netop fokuserer på hvordan vi kan få mere energi både fysisk og mentalt. Altid med respekt for den enkelte og plads til forskellighed.

I Egmont Huset kan du for ganske få penge deltage i motionsordningen, hvor der hver uge er løb, yoga og core-træning. Desuden kan du hver dag nyde sund mad tilberedt med kærlighed af Peter og hans team i kantinen og ikke mindst den friske frugt, som leveres på kontoret. Kniber det med at se det, der står med småt, kan du få skærmbriller, så du ikke anstrenger øjnene unødigt eller en god gang massage eller zoneterapi for at få løsnet kontormusklerne.

Du kan se mere om de enkelte goder her