Egmont Huset

Herunder finder du håndbøgerne for Egmont huset.

CEO Steffen Kragh

Hør CEO Steffen Kragh fortælle om Egmont som arbejdsplads, og hvad du kan forvente som medarbejder i Danmarks største mediekoncern.

Gå til Steffen Kragh

Vores mission og værdier

Egmonts mission er ret enkel. Vi skaber og formidler fortællinger. Så uanset hvilken division, man befinder sig i, er fortællingen udgangspunktet i alt, hvad vi foretager os. Sagt med andre ord: ”We Bring Stories To Life”

Gå til Vores mission og værdier

Ny i Egmont

Er du ny medarbejder i Egmont, så først og fremmest hjertelig velkommen! Her kan du læse lidt om introduktionsdag og vores forventninger til hinanden som kolleger.

Gå til Ny i Egmont

Særligt for ledere

Egmont er en virksomhed, der konstant har fokus på innovation, udvikling og forandring. Som leder forventes det, at du – og enhver anden leder i Egmont – er en fremragende leder.

Gå til Særligt for ledere

Feedback - Performance Dialogue

Vi ønsker, at du og din leder sammen tager ansvaret for, at du udvikler dig i dit job. Vi ønsker også at sikre, at du har mulighed for at stille spørgsmål og give din ærlige tilbagemelding til din leder.

Gå til Performance Dialogue

Job i Egmont

I Egmont bakker vi op om, at du som led i din karriereudvikling søger arbejde i andre Egmont selskaber – givet, at der er et match mellem de professionelle krav og dine kvalifikationer.

Gå til Job i Egmont

Uddannelse og Udvikling

I Egmont lægger vi stor vægt på, at alle medarbejdere er kvalificerede i forhold til de opgaver, der skal løses – både på kort og langt sigt.

Gå til Uddannelse og Udvikling

Egmont People Survey

People Survey er Egmonts medarbejderundersøgelse, der måler din og dine kollegers medarbejdertilfredshed på flere områder.

Gå til Egmont People Survey

Medarbejderfordele

Hos Egmont ønsker vi, at du føler dig godt tilpas på din arbejdsplads. Derfor tilbyder vi et stort udvalg af personalegoder, som vi løbende arbejder på at optimere.

Gå til Medarbejderfordele

Sociale medier

Du er som medarbejder i Egmont mere end velkommen til at bruge sociale medier, dele opslag, kommentere samt bruge opdateringer og artikler fra Egmonts platforme.

Gå til Sociale medier

Politikker

I Egmont har vi fuld tillid til, at alle medarbejdere, såvel som ledere, bruger almindelig sund fornuft og agerer efter gældende regler og lovgivning i alle arbejdssituationer på kontoret såvel som på forretningsrejser.

Gå til Politikker

Løn

Vi ønsker medarbejdere, som er meget tilfredse med deres job, og som motiveres ved deres jobindhold, ved god ledelse og ved at være del af en spændende medievirksomhed. Det betyder, at vi i Egmont arbejder med en bred forståelse af, hvad der skal til for at motivere og belønne dig som medarbejder.

Gå til Løn

Pension

Som medarbejder i Egmont får du en god pensionsordning, der giver dig mulighed for at opnå et attraktivt afkast på din opsparing, så du er godt stillet økonomisk, når du går på pension.

Gå til Pension

PFA Helbredssikring

Egmont ønsker at hjælpe dig til hurtigst muligt at komme igennem en sygdomsperiode, der kræver hospitalsbehandling, eventuelt med efterfølgende genoptræning.

Gå til PFA Helbredssikring

PFA Sundhedslinje

PFA Sundhedslinje er en direkte hotline, hvor du kan få råd, vejledning og støtte, når livet giver dig udfordringer undervejs.

Gå til PFA Sundhedslinje

Sygdom og andet fravær

Her kan du læse nærmere om hvad du skal gøre i tilfælde af sygdom eller andet fravær grundet familiemæssige årsager, graviditetsundersøgelser eller læge- og tandlægebesøg.

Gå til Sygdom og andet fravær

Ferie og andre fridage

Her kan du læse nærmere om afholdelse og optjening af ferie samt andre fridage.

Gå til Ferie og andre fridage

Barsel

Herunder kan du læse om barsel, og hvilke regler der er gældende. Finder du ikke svaret her, er du velkommen til at kontakte Azets på 44518202.

Gå til Barsel

Sundhed i Egmont Huset

I Egmont har vi brug for medarbejdere, der har energi, trives og er engagerede, når vi skal løfte de udfordrende opgaver, vi står overfor – også ud på eftermiddagen.

Gå til Sundhed i Egmont Huset

Om medarbejderhåndbogen

Medarbejderhåndbogen er gældende for alle Egmont Husets medarbejdere. Du skal dog være opmærksom på, at indholdet i denne håndbog ikke er en del af din ansættelseskontrakt. Vi forbeholder os således retten til at ændre indholdet uden yderligere varsel.

Gå til Om medarbejderhåndbogen

Privatlivspolitik - under ansættelsen

Tillykke med ansættelsen hos Egmont. Når du er ansat hos os, modtager og behandler vi en række personoplysninger om dig. Det gør, at vi er dataansvarlige for de personoplysninger, som vi behandler om dig. Vi vil derfor gerne oplyse dig om, hvad vi bruger dine persondata til, og hvad dine rettigheder er i den forbindelse.

Gå til Privatlivspolitik - under ansættelsen

Arbejdsmiljø og trivsel

I Egmont har vi stort fokus på et godt arbejdsmiljø både med henblik på det fysiske og psykiske. Har du brug for hjælp eller vejledning, kan du se dine muligheder herunder.

Gå til Arbejdsmiljø og trivsel