martin-enderle-web

Martin Enderle i Egmonts bestyrelse

11.11.2014

Martin Enderle (49) nyudpeget medlem af bestyrelsen i Egmont Fonden og Egmont International Holding A/S.

Dr. Martin Enderle var CEO for Tysklands største online markedsplads Scout24 i ni år. Han kommer fra Tyskland, og hans erhvervskarriere inkluderer desuden stillinger som Senior Vice President for Digital Services i Deutsche Telekom AG, samt job i Speed Ventures og McKinsey & Co.

Martin Enderle er Ph.D. i matematik fra Gottfried Wilhelm Leibniz Universität i Hannover. Han startede sin karriere hos McKinsey & Co, og i 1999 var han med til at grundlægge Speed Ventures, et af de tidlige europæiske dot.com venture kapital firmaer, baseret i Stockholm og Amsterdam.

I 2001 kom han til T-Online som Head of International Business, hvor han med succes omstrukturerede en række europæiske datterselskaber og sikrede øget lønsomhed og vækst. I 2004 stod han i spidsen for opkøbet af Scout24-koncernen fra Beisheim Holding, og han blev udnævnt til CEO for selskabet i 2005. I en periode på ti år var han ansvarlig for udviklingen af koncernen og genererede tocifret vækst. I dag omfatter Scout24 blandt andet Tysklands førende online ejendomsmægler platform, ImmobilienScout24, Europas førende online bil platform, Autoscout24, samt PropertyGuru, som er den førende ejendomsmægler i Sydøstasien. I 2014 blev Scout24 med stor succes solgt til Hellman & Friedman for 2 mia. Euro. 

Steen Riisgaard er formand for Egmont Fondens bestyrelse og udtaler: ”Jeg er meget tilfreds med at Martin Enderle har sagt ja til at blive medlem af Egmonts bestyrelse. Han vil tilføre bestyrelsen betydelig erfaring inden for digitale medier og kombineret med hans solide forretningsforståelse og internationale erfaring, vil det bidrage til Egmonts omstilling til den digitale fremtid”.

”Jeg ser meget frem til at bidrage med min viden og erfaring til at sikre en succesrig fremtid for Egmont. Det er en veldrevet medievirksomhed med en fantastisk portefølje. Jeg er beæret over at være en del af den inspirerende Egmont-koncern og at kunne tilføje værdi til forretningen”, siger Martin Enderle.