lone-theils2

Lone Theils indgår aftale om fem nye bøger med Lindhardt og Ringhof

13.12.2018

Bestsellerforfatteren Lone Theils udgiver sine kommende fem romaner hos Lindhardt og Ringhof.

Den populære danske krimiforfatter Lone Theils har indgået en aftale om at udgive sine fem næste romaner hos Lindhardt og Ringhof. Aftalen er kommet i stand med Lone Theils’ internationale agent Lena Stjernström fra Grand Agency i Stockholm.

”Vi er glade for at få lov til at arbejde videre med Lones forfatterskab her hos os,” siger forlagschef Sune de Souza Schmidt-Madsen fra Lindhardt og Ringhof.

”Lige siden Lones debut med ”Pigerne fra Englandsbåden” er antallet af begejstrede læsere bare vokset og vokset. Vi ser et stort potentiale i Lone og hendes serie samt en række andre roman-projekter, vi har diskuteret,” tilføjer han.

"Jeg er så helt utrolig glad og stolt over at fortsætte mit samarbejde med L&R. Som forfatter betyder det utroligt meget at få den tillid fra sit forlag, at de kan se et samarbejde langt ind i fremtiden," siger Lone Theils.

Lone Theils, født 1971, er tidligere korrespondent for blandt andet Politiken og Berlingske Tidende i London, hvor hun boede i mere end 16 år. Hun debuterede med krimien om den London-baserede danske journalist Nora Sand i 2015.

Bogen blev hurtigt en bestseller i Danmark, og anmelderne var begejstrede:

“Lone Theils har skrevet en fremragende debutkrimi af en karat, der kun sjældent ses i første forsøg,” skrev Kristeligt Dagblad.

Den er nu solgt til oversættelse i 14 lande, blandt andet Storbritannien, Tyskland, Sverige og Spanien.

Lone Theils deltager i Krimi Messen i Horsens til april, og Nora Sand vender tilbage i efteråret 2019 med fjerde bind i serien. Tidligere er også udkommet ”Den blå digters kone” (2016) og ”Heksedrengen” (2018).