Egmont HQ

Lejemål i Gutenberghus

I Gutenberghus har vi store sammenhængende kontorlokaler med stor fleksibilitet i indretningen og unik beliggenhed i København City. Gutenberghus byder på 450 p-pladser, caféer lige om hjørnet samt bus, tog og Metro i nærheden.

Unik beliggenhed i City

I Gutenberghus får du masser af dagslys, god plads og næsten total frihed, når det gælder indretning. De generøse vinduespartier giver befriende meget dagslys og udsigt på alle etager og i alle kontorer.

Kontorerne kan indrettes frit og fleksibelt efter din virksomheds ønsker og guidelines vedrørende størrelse, farver, storrum, cellekontorer osv. Og elevatorerne går ned til gadeniveau og videre ned til cykel- og p-kældre.

Gutenberghus

  • Indretning uden begrænsninger
  • 15.000 kvm parkeringskælder
  • Moderne faciliteter
  • Cykelkælder og omklædning
  • Dygtige ejendomsfunktionærer
  • Nærmeste nabo er Kongens Have
  • Tæt på offentlige transportmidler
  • Mange caféer og sandwichbarer i nærheden

Kontakt os

Egmont Ejendomsadministration A/S
Vognmagergade 11
1148 København K
Tlf: +45 70 24 50 80
E-mail

Butik

Et område i rivende udvikling.

City breder sig. Nu er det ikke længere kun Købmagergade og Strøget, der trækker. Det gør de også, men kvartererne op til er i voldsom vækst. I direkte forbindelse med området omkring Grønnegade finder man næppe en beliggenhed med større potentiale.

Vi tilbyder butikslokaler fra cirka 125 til 250 kvadratmeter med mange, fleksible muligheder. F.eks. er facaderne arkitektonisk helt forskellige, så man kan vælge en stil, der understreger forretningens profil.

Kunne du tænke dig at være en del af et professionelt, inspirerende og veldrevet miljø midt i København med masser af gode naboer? Så kontakt os på tlf. 70 24 50 80 eller e-mail for at høre nærmere.

Kontor i Gutenberghus

Det bedste af det bedste

Når virksomheden har adresse i Gutenberghus, har kunderne aldrig svært ved at finde frem til lokalerne. Mod øst er gangbroen med uret en velkendt del af bybilledet. Mod vest åbner bygningen sig mod et smukt åndehul i Pilestræde. Indimellem finder du hele ca. 55.000 veldrevne kvadratmeter med kontorer.

Som lejer i Gutenberghus er du langt fra metervaren i ligegyldige omgivelser og tæt på alt det spændende: Intens citystemning, et væld af butikker, Kongens Have, busser og S-tog, restauranter. Du får atmosfæren forærende, og det virker tiltrækkende og tiltalende på såvel kunder som medarbejdere.

Kunne du tænke dig at være en del af et professionelt, inspirerende og veldrevet miljø midt i København med masser af gode naboer? Så kan det lade sig gøre lige nu. Vi har i øjeblikket ledige virksomheds-lejemål, der kan indrettes, som du ønsker det. Kontakt os allerede i dag. Vi bor her selv, og det er måske den bedste anbefaling.

Blot et stenkast fra Kongens Have

Brainstorm i Kongens Have? Kunde-kom-sammen i Filmhusets restaurant? Fredagsbar på Jazzcup i Gothersgade? Eller måske en effektiv walk-and-talk i de charmerende, snævre gader i City?

Med adresse i Gutenberghus er alle mulighederne – bogstavelig talt – lige uden for døren. Her er der ikke brug for at tage på kursushoteller og ofre kostbar teambuilding, for København tilbyder den smukkeste kulisse for arbejdet.

Kort sagt bliver lokalerne ikke bare tilfældige kvadratmeter, men et aktiv, der tiltrækker og fastholder de gode medarbejdere.

Tæt på offentlig transport

Gutenberghus kan dårligt ligge bedre, når medarbejderne skal på arbejde. 5 minutters gang fra Nørreport, busser og Metro kan være svært at matche. Og med mange butikker i nabolaget, kan jeres medarbejdere tilmed klare en del af de daglige indkøb på vejen hjem.

Har I medarbejdere, som kommer på cykel, byder vi på en stor og aflåst cykelkælder med både bade- og omklædningsfaciliteter.

Bilister finder også nemt til Gutenberghus. Vi har masser af p-pladser i vores p-kælder i to plan, ligesom jeres kunder næsten altid kan finde en parkeringsplads på gaderne omkring.

Høj kvalitet og repræsentativt

Gutenberghus er opført i flere omgange fra 1930'erne til 1970'erne og lige fra starten skabt som gedigent byggeri, der ikke alene skulle huse Egmont H. Petersens voksende forretningsimperium, men også bidrage til bykernens udvikling.

Gutenberghus består af to bygningskomplekser, som forbindes af den velkendte gangbro med uret. Det er i ejendommene omkranset af Vognmagergade, Møntergade, Pilestræde og Landemærket vi ind imellem får ledige lejemål.

Facaderne har alle deres særpræg og detaljer. Fx de flotte indgangs-partier hvor kombinationen af marmor og mat stål gør et eksklusivt indtryk. Indvendig er materialerne tidløse og af høj kvaitet.

Byggeriet er fra begyndelsen projekteret med henblik på fleksibel indretning. Lokalerne kan altså stort set disponeres, som det passer den enkelte virksomhed.

Sikker drift døgnet rundt

Har du spørgsmål eller ønsker som lejer i Gutenberghus, ringer du ikke til et fjernt administrationskontor. Vi er selv i huset og får det til at fungere.

Det kræver sin mand at få 55.000 toptunede kvadratmetre med kæmpe parkeringskælder til at spille hver eneste dag ... eller rettere et helt hold. I Gutenberghus har vi en lang række dygtige ejendomsfunktionærer, der står til vores lejeres disposition. De sørger for, at det hele fungerer, at dine ønsker bliver opfyldt og at eventuelle fejl bliver udbedret.

Derudover er huset og alle dets installationer i fin form, så alle kan koncentrere sig om de daglige opgaver. Vores brand-alarmer, fjernkøling, nødstrømsanlæg og f.eks. varmeforsyning bliver jævnligt gået efter, serviceret og opdateret.

De fleste virksomheder har udfordringer nok i det daglige. Vi mener ikke, at kontorlokalerne skal være en af dem.

Ønsker du at høre nærmere om mulighederne, så kontakt os gerne på tlf. 70 24 50 80 eller e-mail.