portaler

Læring skaber vi sammen

31.01.2018

Undervisningsforlaget Alinea er luften med 28 nye læringsportaler udviklet sammen med lærere og elever. De digitale portaler tager udgangspunkt i brugernes behov

Undervisningsforlaget Alinea har gennem de seneste to år arbejdet med at udvikle 28 nye digitale læringsportaler. Nøgleordet gennem hele udviklingen har været brugernes behov og hverdag. En lang række lærere og elever har været inddraget i udviklingsprocessen og har altså været med til at sætte deres tydelige fingeraftryk på de portaler, som Alinea onsdag lancerer på Facebook med en ny film. 
Fagportalerne tager udgangspunkt i elever og læreres hverdag og behov. Resultatet er en række lærerige forløb, der motiverer og fastholder elevernes fokus på en helt ny måde.

Designet er enkelt, overskueligt og brugervenligt. Det overflødige er skrællet væk, så eleverne kun bliver præsenteret for den tekst og de opgaver, de har brug for. De kan fokusere og gå i dybden. Det er en helt ny måde at gå til digital læring på. Hvert forløb er bygget op af en række selvstændige moduler, der alle er angivet med læringsmål og tidsforbrug. Derfor er det nemt at udvælge forløb, så de passer præcist til dig og dine elever. Samtidig kan eleverne altid se, hvor de er i et givent forløb.

Hvorfor Alinea?
Alinea er Danmarks førende undervisningsforlag. Sammen med de allerdygtigste forskere og praktikere udvikler vi læremidler, der bidrager aktivt til elevernes faglige udvikling fra første til niende klasse.

Alinea er en del af Egmont, som er Danmarks største mediekoncern og blandt andet omfatter forlagene Lindhardt og Ringhof, Carlsen, Akademisk Forlag, Nordisk Film og TV 2 Norge. Egmont er en fond, som siden 1920 har støttet børn og unge med over 2,6 milliarder kroner.

Læs mere om forlaget og de nye portaler her.