rasmusklump-ciffkids-web3

Klump goes fashion

07.01.2015

I en helt ny rolle som fashionabel børnetøjsmodel indtager Rasmus Klump Forum på den kommende modemesse.  

“Det er bare endnu en måde at vise, hvad Rasmus Klump kan bruges til rent innovativt.”
Michael Benzon skal endnu en gang sende sin bjørn ud fra Hellerupvej – denne gang til Forum, som huser børnetøjsafdelingen af den store Copenhagen International Fashion Fair. I et tæt samarbejde med CIFF er Rasmus Klump blevet klædt i forskellige nye trends.

Oplagt ide

”Rasmus Klump er en af Danmarks mest kendte børne- og designikoner, som er kendt i store dele af verden. Derfor var det oplagt for os at gå med på ideen om at lave en udstilling med ham, da grundlaget for CIFF KIDS er at være internationalt orienteret men dansk funderet", fortæller Fashion and Design Director hos CIFF KIDS, Kristian W. Andersen.
Sidste år blev Ramus Klump tildelt en formen plads i bogen “101 Danske Designikoner”, og hans indtog i Japan er en succes.

Tilbage til storhedstid

På messen, der løber 25. - 27. januar, vil der traditionen tro være mange udenlandske opkøbere af forskellige populære danske designs – herunder mange danske børnetøjsmærker. Også de vil blive præsenteret for en Rasmus Klump i nye smukke klæder:
“Derfor bliver Rasmus Klumps optræden på messen et led i strategien om at bringe ham tilbage i de mere end 20 lande, hvor han var i sin storhedstid,” siger Michael Benzon og tilføjer:
“We bring stories to life.”