Hjemmet kårer Danmarks sødeste kassedame
Illustration: Ida Gantriis

Hvem er Danmarks sødeste kassedame 2021?

04.01.2021

Arbejder Danmarks sødeste kassedame i dit lokale supermarked? Nu kan du nominere hende eller ham til Hjemmets kåring af Danmarks sødeste kassedame 2021

Flere gange om ugen gør kassedamen en forskel for mange af os i en hverdag, der lige nu er præget af, at vi både skal holde afstand, spritte af og stadig smile bag mundbindet. Han eller hun sørger for, at supermarkedet eller købmandsbutikken er et sikkert sted at være, når vi skal købe ind, og at indkøbene foregår i en rimelig god stemning. For 8. gang hylder ugebladet Hjemmet nu Danmarks sødeste kassedame m/k.

”Kassedamerne sidder i frontlinjen og sørger for, at det hele går ordentligt og sikkert for sig. Og egentlig burde vi nominere alle landets kassedamer for deres store indsats under pandemien,” siger Marianne Gram, chefredaktør for Hjemmet.

Udover titlen som Danmarks sødeste kassedame modtager vinderen en række flotte præmier til en samlet værdi af over 20.000 kr., og Marianne Gram opfordrer alle, som kender en kassedame, der betyder noget særligt for dem, til at fortælle historien til Hjemmet og indstille vedkommende.

”Der er så utroligt mange kassedamer, som fortjener anerkendelse. Vi skal tænke på dem alle, når vi indstiller vores favoritkandidat. Og i denne corona-tid trænger alle landets kassedamer til ekstra opmuntring. Derfor trækker Hjemmet i år ekstraordinært lod om 10 præmier a 1.000 kr. blandt alle de indstillede kassedamer,” siger Marianne Gram.

Det er 8. år i træk, at Hjemmet kårer Danmarks sødeste kassedame, og kandidaterne kommer fra hele landet. De seneste års vindere er fra Næsby, Torsted ved Horsens, Vanløse og Vojens.

Du kan være med til at nominere den kassedame, der gør en forskel på din egn. Send din nominering på dette link.

Du kan også indstille pr. brev til adressen: Hjemmet, Postboks 252, 2100 København Ø. Mærk kuverten "Danmarks sødeste kassedame". Begrundelsen for, hvorfor netop din lokale kassedame m/k skal vinde prisen, skal være Hjemmet i hænde senest den 25. januar.