Ganni modtager guldknappen 2015

26.08.2015

ALT for damernes læsere har kåret modehuset Ganni som vinder af den prestigefyldte designpris Guldknappen 2015.

ALT for damernes læsere har kåret modehuset Ganni som vinder af den prestigefyldte designpris Guldknappen 2015.

Vinderen af Guldknappen 2015 blev afsløret ved en prisoverrækkelse i Skuespilhuset i København, hvor både årets prismodtager Ganni og de to øvrige nominerede brands, Gestuz og Wood Wood, viste deres efterårskollektioner frem for publikum ved et modeshow.

“Guldknappen er årets modefest for ALT for damerne og vores læsere. Det er en pragtfuld dag, hvor vi får lov at fejre dansk design, når det er allerbedst

Stort tillykke til de nominerede og naturligvis særligt til Ganni, som formår at lave tøj som de fleste kvinder har lyst til at gå i og også har råd til,” siger chefredaktør Tina Nikolaisen.

Chefdesigner fra Ganni Ditte Reffstrup var en bevæget og glad vinder af den eftertragtede Guldknap, som har været uddelt i mere end 30 år:

Det er SÅ dejligt. Vi er simpelthen så glade! Og jeg havde – hånden på hjertet – ikke regnet med det. Jeg er helt overrumplet! Nu skal hele Ganni-holdet ud og fejre det og have noget dejlig mad og sige ”godt gået” til hinanden. Det skulle vi have været uanset, om vi vandt eller ej, for det er sejr for os overhovedet at have været nomineret. Nu er der bare mere at fejre” siger Ditte Reffstrup.

Ganni fik for tre år siden ALT for damernes Sølvtråd, som dengang blev uddelt til spirende designere. Og i dag kunne Ganni så tage den store pris med hjem. Modehuset blev grundlagt i 2000 og har i dag 16 forretninger i Danmark, Norge og Tyskland, mens tøjet er på bøjler i 400 forretninger i mere end 20 lande.

By Malene Birger, Margit Brandt og Julie Fagerholt er blandt de tidligere modtagere af Guldknappen, der blev stiftet af ALT for damerne i 1984 med det formål at hædre danske designere og brands, som har udmærket sig.

Flere tusinde af ALT for damerne-læsere havde stemt på deres favorit.