egmont-banner-forlagsliv-1200x450

Forlagsliv.dk runder flot milepæl

08.07.2015

100.000 har klikket sig ind på Lindhardt og Ringhofs unikke forlagssite

"Det er en milepæl at nå 100.000 sidevisninger," siger Maiken Ingvordsen, som står for Lindhardt og Ringhofs website Forlagsliv.dk.

Hun og resten af websitets medarbejdere har grund til at være glade, for efter to års arbejde med nyheds- og blogsitet Forlagsliv.dk, har de rundet 100.000 sidevisninger og har dagligt op imod 600 unikke besøgende.

Plads til dybe artikler

Sitet indeholder nyheder fra alle Egmont-forlagene, blogindlæg fra forfattere og interessante anekdoter fra forlagenes ansatte.

"Vi vil skabe vores eget medie, hvor der er plads til længere og dybere artikler. På sitet skal vi nemlig ikke tænke på at udkonkurrere andre forlag, for indholdet handler kun om os," siger Maiken Ingvordsen.

Forlagssitet er det eneste af sin slags i Danmark, og da ideen opstod for to år siden, skyndte Lindhardt og Ringhof sig at rykke på ideen. Det har kastet en masse spændende indhold af sig siden da, og i disse dage bliver der skrevet omkring fem artikler og blogindlæg om dagen. Det kan virke af meget, men ifølge Maiken Ingvordsen er kvantiteten vigtig.

"Vi forsøger at skabe en masse indhold, så siden har liv. Det giver nemlig læsere. Men vi har altså ansat en redaktør, som læser alt indhold igennem, så kvaliteten er i top."

Nordmænd er vigtige sparringspartnere

100.000 sidevisninger er mange, men ikke nok for Forlagsliv.dk, som ifølge Maiken Ingvordsen har potentiale til endnu flere læsere. Derfor er det næste mål at gå fra 600 til 1.000 unikke besøgende om dagen - og på et tidspunkt at blive lige så store som forlagets skandinaviske naboer.

"Vi vil være lige så store som nordmændene... haha!" griner hun og forklarer, at Forlagsliv.no har 70.000 sidevisninger om måneden, og at det mål bliver svært at hamle op med lige foreløbigt. Til gengæld nyder Forlagsliv.dk godt af de norske kollegaer, som er vigtige sparringspartnere, når det danske site skal udvikles.

Maiken Ingvordsen fortæller, at Forlagsliv.dk for tiden arbejder med at producere flere video-klip. Derudover er der også planer om at inkorporere bogsalg på længere sigt.