lovebooks-banner-1200x450

Flot debut til LOVEBOOKS

13.02.2015

Danmarks første officielle online-læseklub LOVEBOOKS fejrer kærligheden

Det var tre stolte piger, som indtog TV2’s morgenflade, da de præsenterede den nye online-læseklub LOVEBOOKS i anledning af Valentinsdag.

Det er det Egmont-ejede forlag Lindhardt og Ringhof, som står bag projektet, hvor de mange læsere, der elsker kærlighedsromaner, samles på nettet.

LOVEBOOKS blev startet i november af de tre unge kvinder Christina Kaarsberg, Annette Berg og Rikke Møller og er Danmarks første sociale læseoplevelse på internettet.

”Der sidder mange kvinder i alle aldre derude, som elsker at dele deres bogoplevelser med andre, så det hjælper vi dem med,” fortæller Annette Berg.

Ny dialog med læserne

Projektet er ifølge direktør for Lindhardt og Ringhof, Lars Boesgaard, banebrydende i forlagsbranchen.

"Det er helt nyt for os forlæggere at være i dialog med vores læsere på onlineplatformen. Det er meget spændende at kommunikere med dem via de sociale medier," siger han.

Online-læseklubben beskæftiger sig kun med kærlighedsromaner – og det er læserne vilde med, hvis man spørger de tre LOVEBOOKS-medarbejdere.

”Interessen for kærlighedsromaner er stor blandt de danske kvinder. Det oplever vi, når de pludselig lægger billeder op på Instagram og Facebook af bøger, som vi lige har anbefalet dem,” siger Christina Kaarsberg.


Klik her for at se LOVEBOOKS' Facebook-side.