frank-20vilstrup-20og-20peter-20m-c3-a6gb-c3-a6k-web

Flipp med i ny underholdningstjeneste

07.03.2016

Egmont Publishings digitale bladkiosk Flipp er med hos en helt ny underholdningstjeneste, som vil udfordre de traditionelle teleselskaber

Foto: Klaus Rudbæk

Den mobile adgang er en selvfølge – det afgørende er det gode indhold.

Sådan lyder tanken bag et helt nyt underholdnings- og teleselskab, som meget snart ser dagens lys. Tjenesten får navnet Plenti. Og som den første af flere samarbejdspartnere kan Egmont Publishing nu løfte sløret for en del af indholdet. 

Det bliver 46 Egmont Publishing-titler, som findes i den digitale bladkiosk Flipp, og som spænder fra Euroman og Eurowoman over ALT for damerne og Hjemmet til Anders And. 

”For os er det oplagt at lave samarbejder med interessante aktører på markedet. Vi vil gerne bredt ud med vores stærke indhold, og Plenti er en ny og spændende spiller,” siger kommerciel direktør hos Egmont Publishing Frank Vilstrup. 

Stærke kræfter bag den nye tjeneste står nogle af it- og telebranchen erfarne folk.

Administrerende direktør Peter Mægbæk, stifter af internettjenesten Fullrate, har teamet op med Morten Strunge, der stod bag teleselskabet Onfone, og som i dag er stifter og direktør hos e-bogstjenesten Mofibo. 

”De traditionelle udbydere har telefoni som deres primære produkt. Hos os er mobiltelefoni en selvfølge - det centrale er det stærke indhold. Derfor er vi også glade for at kunne præsentere de mange gode titler, der ligger i Flipp,” siger Peter Mægbæk, som udover samarbejdet med Egmont Publishing løfter sløret for, at 3 er Plentis mobiloperatør.