flipp-web

Flipp er Danmarks nye, digitale bladkiosk

16.11.2015

Egmont Publishing lancerer Flipp, der omdanner din tablet og smartphone til en bladkiosk. For blot 99 kroner om måneden giver Flipp adgang til 40 forskellige magasiner og ugeblade – print-abonnenter får adgang til den digitale kiosk for 39 kroner

Nu lancerer Egmont Publishing Danmarks nye, digitale magasintjeneste, Flipp, som giver brugerne adgang til 40 nye udgaver af forskellige magasiner og ugeblade på deres tablet eller smartphone.
 
For blot 99 kroner om måneden kan du med Flipp læse alle Egmont Publishings danske magasiner og ugeblade – fra ALT for damerne, Euroman, Eurowoman, Fit Living, Vores Børn til Anders And, Olivia, Hjemmet, Her & Nu og mange flere. Derudover suppleres Flipp med udvalgte magasiner og ugeblade fra Norge og Sverige.
 
”Folk bruger mere og mere tid på smartphone og tablets, og derfor er der et stort potentiale i at lancere en digital magasintjeneste som supplement til vores printabonnementer. Vi har den bredeste portefølje af dansksprogede titler og kan desuden tilbyde en række internationale magasiner og ugeblade, hvilket gør Flipp til et attraktivt produkt for hele familien,” siger Frank Vilstrup, kommerciel direktør for Egmont Publishing Danmark.
 
Flipp er til familien
Flipp er målrettet hele familien og tilbyder en række brugervenlige funktioner: Der kan oprettes op til fire, individuelle profiler på ét abonnement, og Flipp kan bruges samtidig på forskellige enheder. På den måde kan hele familien læse med – børnene kan fordybe sig i mange timers underholdning, mens de voksne bliver klogere på mode, mad, livsstil og sundhed, lader sig rive med af et spændende interview.
 
Til hver profil kan der tilknyttes egne favoritter, som sikrer, at alle familiemedlemmer løbende præsenteres for relevant indhold. Den enkelte bruger kan gemme artikler, så de er nemme at finde igen. Og Flipps arkivfunktion sikrer, at der hele tiden er adgang til de seneste numre af alle danske titler.
 
”Der findes streamingtjenester for bøger, musik, film og tv – derfor er det oplagt at lave noget tilsvarende på magasinfronten. Vi har lavet en enkel og brugervenlig løsning med meget indhold, så brugerne får noget for pengene,” siger Frank Vilstrup.
 
Gratis prøveperiode
Flipp er let at købe og let at bruge. Du downloader app’en, tilmelder dig tjenesten, og så er er der adgang til masser af dansk kvalitetsindhold – digitalt, enkelt og tilgængeligt.
 
Et abonnement på Flipp koster 99 kroner om måneden, og Egmont Publishing tilbyder en gratis prøveperiode på en måned i forbindelse med lanceringen. Er du allerede abonnent på et Egmont-magasin eller -ugeblad betaler du kun 39 kroner om måneden for et abonnement på den nye digitale bladkiosk.

Du kan finde Flipp her. 

Kontaktinformation
Mette Klingsey
Media Consultant
+45 25 32 34 78
mette.klingsey@egmont.com