bogforum2015-web

Fest for bøger og bogelskere

10.11.2016

Mød forfatteren til en af årets mest roste romaner, hør hvordan universet hænger sammen, og hvad der er ambassadørens amerikanske yndlingsopskrifter og oplev en dansk krimikonge. Forlagene Lindhardt og Ringhof og Carlsen er klar til Bogforum i Bella Center i weekenden 11. til 13. november.Leif Davidsen og Rufus Gifford  besøgte Lindhardt og Ringhofs stand på Bogforum 2015, og de gør det igen i år.

Allerede i januar begyndte arrangementschef Lotte Lykke Simonsen at lægge planer for forlagene Lindhardt og Ringhof og Carlsens program til Bogforum.

- Bogforum skal være en fest. Det skal være sjovt at komme på Bogforum og på vores stande. Vi spænder meget vidt i vores bogprogram, men på Bogforum tager vi de kommercielle briller på. Publikum vil se girafferne og gerne dem, de kender i forvejen fra medierne. Og det afspejler vores program også den weekend, siger Lotte Lykke Simonsen.

Arrangementschefen anbefaler
Nu er Lindhardt og Ringhof klar til at præsentere de mange tusinde bogelskere, der hvert år besøger Bogforum, for det bedste fra kataloget. Der er fuldt program på publikumscenen alle tre dage, og arrangementschefen glæder sig til det hele, men vover alligevel at fremhæve enkelte punkter.

- Cecilie Frøkjær der interviewer Lars Klingert om bogen ”Brænd igennem med dit budskab”, forfatteren til ”Calendar Girl” Audrey Carlan fra USA og ambassadør Rufus Gifford og Stephen DeVincent, der fortæller om deres kogebog "Fra ambassadørens køkken". Og så bliver astronomen Anja C. Andersen interviewet af musiker og biolog Johan Olsen om bogen ”En lille bog om universet”. Det bliver godt og helt sikkert uforudsigeligt!

Bestsellere, børneoplevelser og gode tilbud
På Bogforum kan læserne også møde bestsellerforfatterne Leif Davidsen og Michael Katz Krefeld samt Merete Pryds Helle, der er forfatter til "Folkets skønhed", en af årets mest omtalte og roste romaner. Forlaget præsenterer også Siri Ranva Hjelm Jacobsen, der er nomineret til Bogforums Debutantpris for romanen "Ø".

Børne- og ungdomsforlaget Carlsen har også masser af gode tilbud til de unge læsere.

- Guinness Records kommer fra London og optager rekorder (hvis vi kan lave nogle nye), og Sebastian Klein og Jacob Riising skal konkurrere fra scenen på rekorder. Det bliver vildt og sjovt, siger Lotte Lykke Simonsen.

Og arrangementschefen har en klar definition af, hvornår Bogforum er en succes:

- Når forfatter og interviewer har en fest på scenen og tager publikum med til festen. Og når der efter hvert programpunkt bliver langet bøger over disken i store mængder!Læs hele programmet fra Lindhardt og Ringhof her.

Du finder Lindhardt og Ringhof på stand C3-055 på Bogforum. 

Bella Center Copenhagen
Center Boulevard 5
DK-2300 København S

Åbningstider
Fredag d. 11. november kl. 10-19
Lørdag d. 12. november kl. 10-18
Søndag d. 13. november kl. 10-18