euroman

Euroman fylder 25 år og er i bedre form end nogensinde!

18.01.2017

I et kvart århundrede har Euroman været med den danske mand i medgang og modgang.

I et kvart århundrede har Euroman været med den danske mand. Det har været hans wingman, kammerat og bedste ven. De har skålet, grinet, grædt og taget tømmermændene sammen. I modgang og medgang, gennem tykt og tyndt, dengang vi var gode til fodbold og EU var smart.

Ingen magasiner har lært de danske mænd så meget om at klæde sig godt, forføre en kvinde, smage på vinen, være en god far, tage 100 på foden, handle med aktier, skifte olien og bleerne, tage tæskene – og give dem. 

Magasinet, der nu er på gaden, er nummer 279 i rækken af blade på 25 år. Det er et stykke levende danmarkshistorie, og blev født på resterne af yuppie-tiden i begyndelsen af 1992, hvor den britiske skuespiller Jeremy Irons prydede bladets allerførste forside og siden har lagt sider til en stjerneparade af prægtige mænd – og ganske få kvinder - som f.eks. Rolf Sørensen, Nikolaj Lie Kaas, Kronprins Frederik, Nikolaj Coster-Waldau, Michael Laudrup, Peter Falktoft, Casper Christensen, David Bowie, Klaus Riskjær, Lars Ulrich og nu Frank Hvam som i jubilæumsnummeret stiller op til fuld hornmusik for at fejre det store sølvbryllup.

I jubilæumsnummeret er der blevet gravet i Euroman-arkiverne og fundet de bedste, værste og særeste historier frem fra de første 25 år.

Kære Euroman. Hvor ville vi være uden dig? Tillykke med sølvbrylluppet.