agge-web

Esport: North skriver kontrakt med Agge og grundlægger FIFA-hold

25.09.2018

En af verdens mest profilerede FIFA-spillere, August “Agge” Rosenmeier skriver kontrakt med North, F.C. København og Nordisk Films esportsorganisation.

Den 22-årige københavner har tidligere spillet FIFA for Paris Saint-Germain og indtil for nylig for storholdet Hashtag United. Men nu vender Agge retur til København og North, hvor målet er at genvinde titlen som verdensmester. 

- Jeg er stolt og glad over at få muligheden for at udvikle mig som FIFA-spiller hos North. North tilbyder top-professionelle rammer, og de har i øvrigt samme ambitioner som mig - min ambition er at blive verdensmester igen. Derfor er det et perfekt match, siger August “Agge” Rosenmeier 

- Jeg har fået masser af erfaringer ved at spille i udlandet, og jeg har vundet verdensmesterskabet. Nu er målet at forbedre mig endnu mere og genvinde titlen, siger August “Agge” Rosenmeier. 

Agge får fast base i Telia Parken, hvor han dagligt skal træne op mod store turneringer. 

Direktøren for North, Christian Sørensen, glæder sig over udvidelsen af North-organisationen med FIFA og Agge: FIFA som esport er i kraftig vækst. Verdensmesterskaberne så i år en 400 % vækst i antallet af seere, og i alt 29 millioner så med på tværs af platforme. Det er et spil, vi ser store kommercielle muligheder i.

- Det her er næste skridt i udviklingen af North som multigame-organisation. Agge er et af de største esportsbrands i Danmark, og det kan vi udnytte overfor nuværende og kommende samarbejdspartnere, siger Christian Sørensen. 

North tæller i øjeblikket et CS:GO-mandskab, der i starten af september vandt Dreamhack Masters 2018.

Fakta:

  • August Rosenmeier, Agge, er 22 år
  • Født og opvokset i København
  • Tidligere klubber: Bl.a. Paris Saint-Germain og Hashtag United
  • Verdensmester 2014 (FIWC, officielt VM), 2015 & 2018 (ESWC, uofficielt VM)
  • Den FIFA-spiller, der har deltaget ved flest verdensmesterskaber
  • Til daglig skal Agge træne og spille fra Telia Parken
  • August Rosenmeier spiller desuden i Danmarksserien for B1908