rosaandersen-1200x450

Egmonts ugeblad Hjemmet kårer Danmarks sødeste kassedame 2015

17.03.2015

Over 10.000 var med til at stemme – i dag kan ugebladet Hjemmet kåre Rosa Andersen fra Grenaa som Danmarks sødeste kassedame 2015

I dag overrækker Hjemmets chefredaktør Marianne Gram en gavecheck på 10.000 kr. samt en række andre skønne gaver til Rosa Andersen fra Lidl i Grenaa.

Ud af 173 indstillede kassedamer og mere med 10.000 stemmer på de fem nominerede er det altså 21-årige Rosa Andersen, som løber med titlen. Og hun blev behørigt overrasket, da Hjemmet kom på besøg i butikken:

"Det er dejligt. Det var fedt bare at være med – men tænk; jeg vandt! Fedt, fedt, fedt!" lød det fra Rosa Andersen, mens kunderne brød ud i klapsalver, da de så, at Hjemmet kom for at hylde Danmarks sødeste kassedame 2015.

Rosa Andersen arbejder i Lidl 30 timer om ugen. Hun kan ikke arbejde fuld tid, fordi hun har følgevirkninger efter en scooterulykke for nogle år siden. Til gengæld er hun fuld af smil hver eneste dag, hun sidder bag kassen:

"Når jeg kommer hjem, har jeg tit herreondt i kinderne af at smile," sagde en storsmilende Rosa Andersen for nylig i et interview med Hjemmet.

Igen i år har Danmarks sødeste kassedame været så stor en succes, at chefredaktøren ikke er i tvivl:

"Vi vil helt sikkert være med til at sætte pris på kassedamer og -mænd igen næste år. Deres arbejde betyder rigtig meget for rigtig mange af os i vores lokalsamfund, så det skal vi huske at værdsætte," siger Marianne Gram.

For yderligere information kontakt:

Marianne Gram
Chefredaktør på Hjemmet
+45 40 19 17 08
Send e-mail