olav-web

Egmonts TV 2 og MTG skal vise Champions League i Norge

09.05.2017

Egmontejede TV 2 i Norge indgår historisk samarbejde med MTG om at bringe Champions League til norske tv-seere fra efterår 2018.

Egmontejede TV 2 i Norge har i dag indgået et historisk samarbejde med MTG om sammen at bringe Champions League til norske tv-seere fra efterår 2018.

”Vi er enormt glade for at have sikret os denne rettighed. Nu kan vi vise to af de allermest attraktive kampe hver eneste runde, inklusiv finalerunden. De vil blive vist på TV 2’s kanaler og tilgængelige på vores streamingkanal Sumo. Også finalen vil vises på TV 2. Vi ser frem til samarbejdet med MTG om dette,” siger Olav T. Sandnes, chef for TV 2 Norge.  

Det er første gang, at TV 2 og MTG indgår sådan en aftale. Aftalen betyder, at TV 2 og MTG sammen har rettigheder til Champions League for det norske marked. Kampene kan ses på TV 2 allerede fra efterår 2018 til og med forår 2021. 

”Fodbold er mere populært end nogensinde. I TV 2 har vi en lang og god tradition for at formidle store sportsøjeblikke. Vores sportsjournalister brænder for fodbold kommenterer med hjertet udenpå tøjet. Idet det er første gang, at vi har indgået sådan en aftale med MTG, er vi ekstra stolte af, at kunne præsentere denne vigtige sportsnyhed,” siger Olav Sandnes.