ceo-20on-20harald-20ennen-20banner

Egmont udnævner ny CEO i Outnorth

15.08.2018

Det bliver 55-årige Harald Ennen, der skal tage Egmonts succesfulde e-commerce virksomhed Outnorth videre som ny CEO 

Med en omsætning i 2017 på 430 millioner svenske kroner og en position som ledende outdoor-webshop er nordiske Outnorth en virksomhed med succes. 

Den nye CEO er nu fundet, efter at Lars Nykvist tidligere på året meddelte, at han efter 8 år i selskabet var klar til at give stafetten videre. Manden for bordenden bliver 55-årige Harald Ennen, der har flere CEO positioner bag sig, senest som CEO for NetOnNet, en af de førende online-aktører i Norden.

”Jeg er meget glad for, at vi kan byde velkommen til en så erfaren person som Harald Ennen som CEO i Outnorth. Harald har ambitionerne og den rette erfaring både fra e-commerce og som CEO. Outnorth har en meget stærk position, men vi ser fortsat et kæmpe potentiale i de kommende år,” siger CEO i Egmont Publishing, Torsten Bjerre Rasmussen.

Store ambitioner
Med en trecifret millioninvestering købte Egmont Publishing sig tidligere i år til det fulde ejerskab af Outnorth, som driver virksomhed i både Sverige, Norge, Danmark og Tyskland. 

Harald Ennen betoner ambitionen om, at Outnorth skal være førende på markedet:

”Vi søger flere oplevelser og lever et aktivt udeliv i højere grad end tidligere. Det gør Outnorth til en virksomhed, som passer perfekt ind i tiden. Outnorth skal være ledende i denne niche,” siger den nye CEO.

 2020-målsætning
Udover Outnorth tæller Egmonts Publishings portefølje inden for e-commerce selskaber som Jollyroom, Bageren og Kokken, Fjellsport, Med24 og Nicehair. 

Målsætningen er ifølge Torsten Bjerre Rasmussen, at Egmont Publishings portefølje af selskaber skal omsætte for 500 mio. euro på e-commerce i 2020 fra det nuværende niveau på 300 mio euro.

Egmont Publishing står desuden bag en række succesfulde vækstvirksomheder inden for digital marketing og indgår i Egmont sammen med blandt andet Nordisk Film og TV2 i Norge.