egmont-banner-ep-20patchwork-887x499-5b1-5d

Egmont Publishing investerer i social marketing-bureauet Patchwork

30.11.2015

Med kunder som MARS, Arla, Bosch og PepsiCo har det danske sociale marketing-bureau Patchwork slået sit navn fast. Nu investerer Egmont Publishing i virksomheden og tager dermed endnu et skridt ind på markedet for content marketing

Som et led i den digitale strategi og med en ambition om at opruste på content marketing, investerer Egmont Publishing nu i det talentfulde danske sociale marketingbureau Patchwork. Bureauet leverer strategisk rådgivning, konceptudvikling og digital kampagneeksekvering for nogle af de største forbrugerbrands i Norden, så som Mars, Spotify, Arla, FIAT, Bosch og PepsiCo. Blandt Patchworks seneste digitale kampagner er relanceringen af 90’ernes chokoladebar RAIDER, Jagten på Matilde-pigen og introduktionen af MENYs nye måde at handle på.

Patchwork har, siden det blev grundlagt i 2008, været på en succesfuld rejse, så bureauet nu har knap 50 ansatte på kontorer i både København, Stockholm og Oslo. Og vækstambitionerne trives hos både bureau og den nye investor:

”Patchwork har en ekspansiv forretningsplan og en kompetent og dedikeret ledelse. Det er en talentfuld virksomhed, som vi ser et betydeligt potentiale i at investere i. Vi køber os samtidig ind på et vækstmarked, og investeringen er en brik i Egmont Publishings overordnede content marketing-strategi,” siger adm. direktør i Egmont Publishing Danmark, Klaus Høeg-Hagensen.

Hos Patchwork er man ligeledes godt tilfreds med aftalen med den nye medejer.

”Vi ser Egmont Publishings investering som en blåstempling af vores måde at arbejde på. De kender om nogen værdien af godt indhold, og de er en stærk aktør. Begge dele passer perfekt ind i vores vækstplaner, og vi ser frem til det kommende samarbejde,” siger CEO i Patchwork Group, Martin Olesen.

Patchwork fortsætter som en selvstændig virksomhed, men nu med ekstra gode betingelser for at ekspandere: ”Sammen er vi sikre på, at vi kan skabe den fornødne vækst, så Patchwork bliver blandt de førende spillere på markedet,” siger Klaus Høeg-Hagensen.

For yderligere information kontakt:
Mette Klingsey
Media Consultant Egmont
+45 25 32 34 78
mette.klingsey@egmont.com

Martin Olesen
Group CEO & Founding partner, Patchwork
+45 22 13 12 27
mo@patchworkgroup.com