logo-20cape-20copenhagen

Egmont Publishing investerer i Cape Copenhagen

01.09.2015

Egmont Publishing lægger sin app-forretning ind under Cape Copenhagen. Den innovative virksomhed skal styrke apps som Rasmus Klump og Pixeline

En højt specialiseret, nytænkende og kreativ dansk virksomhed med stor erfaring inden for udviklingen af digitale underholdningsprodukter skal fremover stå for udviklingen af Egmont Publishings app-forretning.

Cape Copenhagen har siden 2008 udviklet omkring 50 spil til digitale enheder i forskellige genrer til et bredt - og oftest internationalt – publikum. Firmaet har i dag 30 fuldtidsansatte, som er højt specialiserede inden for deres fag.

”Vi mener, at vores app-forretning vil have stor gavn af at blive drevet frem af nogle af de dygtigste folk inden for netop det felt. Cape Copenhagen er en visionær virksomhed, som vi ser klare perspektiver i at samarbejde med,” siger Digital Director i Egmont Publishing Peter Schrøder.

Sammen med ansvaret for app-forretningen følger et millionbeløb til udvikling af de omkring 20 titler, der blandt andet omfatter Rasmus Klump og Pixeline. Egmont får dermed medejerskab af Cape Copenhagen.

Tre medarbejdere følger med over i Cape Copenhagen. To øvrige medarbejdere flytter til andre stillinger i Egmont Publishing.

”Samarbejdet med Egmont er en nærmest ideel udvidelse af vores arbejde hidtil. Vi glæder os til at udvikle og forny Egmonts portefølje af rigtig fine børnespil, og vi er meget stolte over, at få nøglerne til populære figurer som Rasmus Klump og Pixeline,” siger adm. direktør i Cape Copenhagen Brian Meidell.