trolls-logo1-web

Egmont Publishing får globale rettigheder til DreamWorks’ animationsfilm Trolde

28.06.2016

Egmont Publishing lancerer bøger og magasiner i 14 lande i forbindelse med DreamWorks’ animationsfilm ”Trolde”, der får premiere til oktober. 

Egmont Publishing lancerer til efteråret bøger og magasiner, der bygger videre på det univers, som præsenteres i DreamWorks’ animationsfilm ”Trolde”, som får premiere i Danmark til oktober.

"Et perfekt samarbejde"
Historien om de farverige og sjove Trolde stammer oprindeligt fra Danmark, hvor de blev opfundet i 1960’erne. Dette gør, ifølge Silvia Figini (Vice President, Global Licens Management) fra Egmont Publishing, samarbejdet perfekt:

"DreamWorks har sat scenen for, at Trolde bliver er stort brand med langsigtet perspektiv og en vidunderlig historiefortælling. Som en dansk grundlagt virksomhed er vi rigtig glade for at se Trolde legetøjet komme til live igen, og vi er stolte over det stærke samarbejde med DreamWorks”.

DreamWorks begejstrede for samarbejdet
Alt indhold til bøgerne og magasinerne bliver produceret af Egmont’s Global Content Creation Team, der producerer indhold til de globale brands i Egmont Publishing.

Harriet Murphy, chef for Global Publishing for DreamWorks Animation siger:

"Egmont har store kreative talenter med et indgående kendskab til vores mærke og en stærk, innovativ tilgang til vores farverige verden af livlige trolde. Vi ser frem til at se den verden komme fra biograflærredet til print”.