danske-20sk-c3-a6bner-20forside-20web

Egmont Publishing bag nyt nostalgi-magasin

14.01.2016

Danske skæbner & eventyr er en ny titel fra Egmont Publishing. Magasinet tager udgangspunkt i historiske begivenheder, slægtsforskning og nostalgi

Det sker ikke hver dag, at et nyt magasin rammer kioskernes hylder. Men med inspiration i den nostalgi-bølge, som viser sig i både efterspørgslen på historiske bøger og film samt i den udbredte lyst til at forske i vores egne familiehistorier, har Egmont Publishing valgt at satse på en ny udgivelse. 

Titlen er Danske skæbner & eventyr, og magasinet udgives af Hjemmet. 

“Der er rigtig meget godt læsestof i det – og vi tror, vi rammer lige ind i nostalgibølgen, som man jo også kan se i den stigende interesse for slægtsforskning og loppefund,” siger bladchef i Egmont Publishing, Marianne Gram. 

I Sverige har Egmont Publishing haft stor succes med Svenska Öden & Äventyr, hvor blandt andet Hemmets Journals læsere har vist stor interesse for det nye magasin. Og den succes har man altså skelet til i Danmark, hvor forhåbningen er, at mange af Hjemmets læsere også vil være interesserede i at læse Danske skæbner & eventyr

Magasinet henvender sig med alle ‘kan du huske’-historierne, de gribende billeder og en brevkasse om slægtsforskning, primært til den lidt ældre målgruppe. De fleste historier i den nye udgivelse tager udgangspunkt i menneskeskæbner – både kendte mennesker og almindelige menneskers liv.

Danske skæbner & eventyr er planlagt til at udkomme seks gange årligt.


For yderligere information kontakt:
Mette Klingsey
Media Consultant
+45 25 32 34 78
mette.klingsey@egmont.com