Nordiske Medier

Egmont og Nordiske Medier stifter fælles selskab for fagmedier

05.12.2019

De to virksomheder, Egmont Publishing i Norge og Nordiske Medier, har oprettet et nyt selskab i Norge, der får navnet; Nordiske Fagmedier. I det nye selskab samles de digitale fagmedier fra Nordiske Medier sammen med printfagmedier udgivet af Egmont Publishing i Norge. Målsætningen for det nye selskab er at sikre et stærkt afsæt til det nordiske marked for fagmedier til gavn for kunder og annoncører.

Fra Nordiske Medier kommer de digitale udgivelser Building Supply, Metal Supply og Plastforum og fra Egmont Publishing i Norge kommer bl.a. printudgivelserne Bruktnytt, MR fagblad for verksted og industri, Anleggsmagasinet, Logistikk & Ledelse og Transport Magasinet, samt de digitale magasiner mascus.no og tungt.no

Egmont får aktiemajoriteten i Nordiske Fagmedier, der har 20 medarbejdere og en omsætning på over 30 mio. DKK i 2019.

Direktør i Nordiske Medier, Jesper Hansen, ser et perfekt match mellem medierne fra de to udgivere.

- Egmont har stærke etablerede printtitler, mens Nordiske Medier i Norge har fået godt fat med netmedierne. Med en samlet tilgang til markedet kan vi sikre kunderne, annoncørerne og brugerne den størst mulige værdi, siger Jesper Hansen.

Direktør i det nye selskab, Nordiske Fagmedier, bliver Svein Tore Heimdal, der er fundet hos Egmont, hvor han er daglig leder af Fagmedia i Egmont Publishing i Norge. Digital chef i Nordiske Fagmedier bliver Geir Ole Ørnes, der kommer fra en stilling som landechef i Nordiske Medier.

- Vi får med det nye fælles selskab samlet kræfterne, og vi kan derfor i endnu højere grad sætte en dagsorden på de områder, vores medier dækker, siger Svein Tore Heimdal.

Selskabet Nordiske Fagmedier vil være bosat hos Egmont Publishing på Nydalen i Oslo.