egmont-bonzaii-web

Egmont køber Bonzaii

22.09.2014

Egmont Publishing køber en andel af Bonzaii, som er en af Norges ledende aktører inden for digital content marketing. Bonzaii har fokus på at skabe læselyst, inspiration og konverteringer. 

Egmont Publishing har content marketing-forretning i Sverige, med bureauet Klintberg/Nihlén, og køber nu også en minoritetsandel i Bonzaii, med mulighed for at øge ejerandelen de næste år. 

“Kombinationen af teknologi og godt indhold er nøglen til at lykkes på dette marked. Bonzaii har en unik og egenudviklet teknologisk platform og har betydelig erfaring med at lave inspirerende kommercielt- og redaktionelt indhold. Ved at kombinere dette med Egmonts position som markedsleder af indhold, vores professionelle salgsapparat og gode evne til at drive innovation, vil det gøre os i stand til at levere nyskabende annonceprodukter, som er unikke på marked,” siger annoncedirektør i Egmont Publishing NO, Ole Ullereng.  

Bonzaii blev etableret i 2011 og har siden publiceret over  300 digitale udgivelser og kundemagasiner for mere end 100 norske kunder. 

“Vores ambition er at indtage en dominerende position på det Skandinaviske content marketing marked. Vi vil satse uden for vores eget hus, og vi glæder os til at samarbejde med Bonzaii for at skabe en reel merværdi for vores kunder,” siger Ullereng.  

Indtil nu har Bonzaii været ejet af Kommunikator og Binari. Med en industriel medejer i ryggen mener grundlæggeren, at selskabet er godt rustet til fremtiden. 

“Kombinationen af innovativ teknologi og redaktionel spidskompetence er det, som kommer til at kendetegne de bedste aktører inden for content marketing fremover. Set ud fra det er Egmont Publishing og Bonzaii et vældig godt match,” siger partner i Kommunikator, Christian Enger.  

Daglig leder i Bonzaii, Andres Grøstad, påpeger også vigtigheden af, at kunne tænke nyt i et marked, som er i rivende udvikling. 

“Egmont har vist både evne og vilje til at udfordre traditionel content marketing. De har en offensiv tilgang, og vi tror på, at dette er afgørende for at kunne indtage en betydelig position i fremtiden,” siger Andres Grøstad. 

Bonzaii består i dag af ni fastansatte medarbejdere og et stort netværk af freelanceskribenter. Selskabet har kontor i Oslo og leverer content marketing-tjenester til en lang række selskaber, heriblandt Telenor, BMW, Ving, Samsung og Meny. 

 

Hvad er content marketing?

Content marketing betegner redaktionelt indhold med annoncør-afsender, f.eks. kundemagasiner og advertorials.