tonny-bruun-nicehair-008

Egmont investerer i NiceHair.dk

17.06.2016

Danmarks største webshop for skønhedsprodukter, NiceHair.dk, får nu en større kapitalindsprøjtning fra Egmont Publishing. 

Egmont tager med investeringen i NiceHair endnu et skridt på vejen i sin strategiske satsning på e-handel. Ambitionen er at skabe en portefølje af virksomheder, der passerer  en milliardomsætning allerede i 2016.  

”Investeringen passer rigtig godt til vores e-commerce strategi, hvor vi især ser efter virksomheder med succes inden for deres niche. NiceHair er en stærk virksomhed, som skal have markedets bedste og bredeste udvalg af skønhedsprodukter, siger Director M&A i Egmont Publishing Peter Schrøder.

Ifølge Peter Schrøder spiller kvalitetsindhold og rådgivning en stadig større rolle for forbrugernes valg af produkter, når de handler på nettet. Og det giver en oplagt synergi mellem det seneste opkøb og Egmont Publishings medier og de stærke kompetencer på skønhedsområdet.


Høj kvalitet

NiceHair.dk blev stiftet i 2009 og  siden har haft god vind i sejlene. I dag er sitet således Danmarks største webshop for skønhedsprodukter. Adm. direktør og stifter af NiceHair Tonny Nielsen Bruun er glad for det nye samarbejde:

”Egmont er en stærk partner, som kan være med til at indfri vores ambitioner. Vi kan nu udvide vores sortiment signifikant og sætte fart i vores ambitiøse vækstplan. Vi bliver en del af et større netværk, hvor skønhed har en stærk position – det ser vi meget frem til. Vores mission er at levere det bredeste udvalg af skønhedsprodukter af tilsvarende høj kvalitet, som man fx kan købe hos frisøren, til fornuftig pris og med dag til dag levering,” siger han.


Nummer seks i rækken

NiceHair bliver en del i rækken af e-commerce opkøb, som Egmont Publishing har foretaget de seneste år. I Nordisk regi tæller det desuden Jollyroom, der som den eneste er til stede i både Danmark, Sverige, Norge og Finland, Fjellsport, som i Norge og Sverige sælger outdoor udstyr, Med24, som forhandler sundheds- og helseprodukter i Danmark og Sverige, Bagaren och Kocken, der forhandler high end køkkenudstyr i Norge og Sverige, samt Animail, der sælger udstyr til kæledyr i Norge og Sverige.  

For yderligere information kontakt
Mette Klingsey  
Presserådgiver, Egmont
+45 25 32 34 78
Send e-mail til Mette Klingsey