egmont-banner-everclassic-1200x450

Egmont investerer i handelsplads for klassiske møbler og dansk design

27.03.2015

Et nyt partnerskab mellem Egmont og handelspladsen Everclassic.com har set dagens lys. Nu skal kampen tages op med DBA og lauritz.com, lyder det fra stifterne bag det succesfulde site

Design, skønhed og kvalitet er kodeordene for handelspladsen Everclassic.com, som blev lanceret sidste sommer og siden har haft fin fremgang i både brugeroprettelser og besøg. Nu er Egmont Publishing gået ind i den spirende forretning. Sammen vil parterne udfordre de førende online handelspladser for klassiske møbler, kunst og design.

”Vi er stolte og meget glade for at få Egmont ind som partnere. Vi har ikke kun fået tilført kapital men også et hold af dedikerede samarbejdspartnere. Sammen kan vi videreudvikle vores forretning og gøre everclassic.com til Danmarks foretrukne sted at handle møbler, kunst og design,” siger direktør og stifter af Everclassic.com, Rasmus Warnke Nørregaard, som i øjeblikket også medvirker i Sæt pris på dit hjem på TV2.

Også hos Egmont Publishing mærker man interessen for indretning. Ikke mindst hos magasinerne RUM og BoligLiv, som klarer sig godt i et ellers presset marked. Og kombinationen med det rigtige digitale setup gør everclassic.com til en helt oplagt forretning at investere i, siger digital direktør Peter Schrøder:

”Vi synes, at konceptet bag everclassic.com er rigtigt, og vi ser fine muligheder i et samarbejde. Ikke mindst fordi de to hovedkræfter bag sitet er stærke iværksættere med gode ideer, som matcher vores brands.”

For yderligere information:

Rasmus Warnke Nørregaard
Direktør og stifter
Everclassic
 +45 20 25 98 34
Skriv e-mail

Peter Schrøder
Digital Direktør
Egmont Publishing
+45 22 72 00 02
Skriv e-mail